TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana’da sıcaklardan bunalan vatandaşlar Merkez Park’a akın etti

Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olması nedeniyle Adana’da şehir merkezinde kalan vatandaşlar, bunaltıcı sıcaklardan kaçmak için park ve bahçelere yöneldi. Özellikle Seyhan ilçesindeki Reşatbey Mahallesi’nde bulunan Merkez Park, vatandaşların uğrak noktası haline geldi.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2024 10:39
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2024 10:51
Kaynak: HIDIR YENİAY
Adana’da sıcaklardan bunalan vatandaşlar Merkez Park’a akın etti

Adana Merkez Park’ta bunaltıcı sıcakların etkisinden ve Kurban Bayramı’nın 9 gün olması nedeniyle çok sayıda yabancı uyruklu vatandaşlar Seyhan ilçesinde bulunan Reşatbey Mahallesi’ndeki Merkez Park'ta toplandı

merkez park

Adana Merkez Park’ta bayram tatilini fırsat bilen çok sayıda yabancı uyruklu vatandaş, aileleriyle birlikte parkta piknik yaparak ve sohbet ederek vakit geçirdi. Sıcak havanın etkisinden korunmak isteyen bazı vatandaşlar ise bayramlıklarını çıkararak parkın süs havuzunda serinlemeye çalıştı.

Parkta keyifli anlar yaşayan vatandaşlar, hem sıcaklardan bir nebze olsun kurtuluyor hem de bayram tatilinin tadını çıkarıyorlar. 9 günlük tatilin verdiği rahatlıkla Adanalılar, park ve bahçelerde serinleyerek bayramı kutlamaya devam ediyor.

Kaynak: HIDIR YENİAY

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.