TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana'da POMEM mezuniyetinde sürpriz evlenme teklifi

Adana'da POMEM Yemin töreninde duygusal anlar yaşandı, yeni mezun polis adayı Kerim Hamza Metin, kız arkadaşı Melike Arslan’a evlenme teklifi etti. Melike Arslan’ın 'Evet' demesiyle, tören unutulmaz bir anıya dönüştü.

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2024 09:09
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2024 10:41
Kaynak: İHA

Adana Kemal Serhadlı Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM), 30. dönem polis adaylarının yemin töreni ve mezuniyet coşkusuna ev sahipliği yaptı. 350 polis adayı, yemin ederek polislik mesleğine adım attı ve kep atarak sevinçlerini aileleriyle paylaştı. Ancak törenin en dikkat çekici anı, yeni mezunlardan Kerim Hamza Metin’in kız arkadaşı Melike Arslan’a yaptığı sürpriz evlenme teklifi oldu.

Adana Kemal Serhadlı Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM)

Kerim Hamza Metin, tören sonrası kendisini tebrik etmeye gelen kız arkadaşı Melike Arslan’ı salonun ortasında diz çökerek evlenme teklifi etti. Bu sürpriz teklif karşısında duygulanan Melike Arslan, "Evet" diyerek mutluluğunu dile getirdi. Yüzüğü Melike Arslan’ın parmağına takan Kerim Hamza Metin, hem mezuniyet hem de evlilik teklifiyle unutulmaz bir gün yaşadı.

Bu özel an, törene katılan aileler ve arkadaşlar tarafından alkışlarla karşılanırken, genç çiftin mutluluğu törene damgasını vurdu. Mezuniyet töreni, sevgi ve birliktelik mesajlarıyla sona erdi.

adana polis mezuniyeti evlenme teklifi

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.