TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana'da 4 kişilik ailenin yok olduğu köprü kazasına ait yeni görüntüler ortaya çıktı

Adana'da bir otomobilin köprüden baraj gölüne düşmesi sonucu hayatını kaybeden dört kişilik ailenin kaza anına ait görüntüleri yayınlandı.

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2024 21:53
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2024 21:53
Kaynak: İHA

Adana'nın Çukurova ilçesine bağlı Topalak Mahallesi Çatalan Köprüsü'nde 21 Temmuz'da meydana gelen kazada, Veysel Aydoğmuş'un kullandığı otomobil köprüden Seyhan Baraj Gölü'ne düştü. Araçta, Veysel Aydoğmuş'un yanı sıra eşi Emine Aydoğmuş ve iki oğlu Batuhan (16) ve Mete (13) bulunuyordu. Otomobil köprünün demir bariyerlerine çarparak baraj gölüne düştü.

Adana'da 4 kişilik ailenin yok olduğu köprü kazasına ait yeni görüntüler ortaya çıktı 2

KURTARMA OPERASYONU VE KAYIP AİLE ÜYELERİ

Kaza sonrası olay yerine gelen dalgıç polisler, 16 yaşındaki Batuhan Aydoğmuş'un cansız bedenine otomobilin dışında ulaşmayı başardı. Yapılan yoğun arama çalışmaları sonucu 4 saat süren çalışmalar neticesinde, anne Emine Aydoğmuş, baba Veysel Aydoğmuş ve 13 yaşındaki Mete Aydoğmuş'un cansız bedenlerine otomobilin içinde ulaşıldı. Otomobil, 25 metre derinlikteydi ve sırasıyla önce Mete, ardından anne Emine ve son olarak baba Veysel'in cansız bedenleri çıkarıldı.

Adana'da 4 kişilik ailenin yok olduğu köprü kazasına ait yeni görüntüler ortaya çıktı 3

Adana Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından, 4 kişilik ailenin cenazeleri Kozan ilçesi Kızıllar Mahallesi mezarlığında yan yana toprağa verildi.

Otomobilin köprüden düştüğü anlara dair yeni görüntüler ortaya çıktı. Bu görüntüler, kazanın şiddetini ve trajedisini gözler önüne seriyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.