TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana Çocuk ve Kadın Hakları Derneği Şakirpaşa temsilciliği açıldı

Adana Çocuk ve Kadın Hakları Derneği (ÇKHD), Şakirpaşa Temsilciliği'ni Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay'ın katılımıyla açtı.

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2023 12:23
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2023 12:38
Kaynak: HIDIR YENİAY
Adana Çocuk ve Kadın Hakları Derneği Şakirpaşa temsilciliği açıldı

NİLGÜN TAZE

ADANA (İLKHABER) - Adana Çocuk ve Kadın Hakları Derneği (ÇKHD), 10. yılında Şakirpaşa Temsilciliği'ni açtı. Açılış törenine Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, STK başkanları ve mahalle sakini kadınlar katıldı.

ÇKHD ŞAKİRPAŞA TEMSİLCİLİĞİ AÇILDI 2

Açılış konuşmasını yapan ÇKHD Şakirpaşa Temsilcisi Aysel Emek, derneğin kuruluş amacını ve çalışmalarını anlattı. ÇKHD Başkanı Çiğdem Akça ise, yeni temsilcilik binasında yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, STK'ların toplumsal fayda sağlayan çalışmalarının çok kıymetli olduğunu ve desteklenmesi gerektiğini belirterek, "Derneğimizin yeni temsilcilik binasının açılışı hayırlı olsun. Dernek çalışmalarının mahallemizde ve şehrimizde daha da yaygınlaşması için elimizden gelen desteği sağlayacağız." dedi.

Açılış töreninin ardından plaket ve teşekkür belgesi takdimi yapıldı.

Şakirpaşa Temsilcilik Binasında Yapılacak Çalışmalar

Şakirpaşa Temsilcilik binasında Aile ve Hukuki Danışmanlığın yanı sıra, Halk Eğitim Kursları, Sosyal Destek, Atölye Çalışmaları, Seminer, Eğitim ve Proje odaklı çalışmalar, kültürel faaliyetler yapılacak. ASP İL Müdürlüğü, ŞÖNİM, Belediyelerin Kadın ve Aile Birimleri ve STK'lar ile işbirliği yapılacak.

ÇKHD Başkanı Çiğdem Akça'nın Açıklaması

Açılış töreninde konuşan ÇKHD Başkanı Çiğdem Akça, "Açılışımıza katılan başta Seyhan Belediye Başkanımız Sayın Akif Kemal Akay olmak üzere, tüm STK başkanlarımıza, mahalle sakini kadınlarımıza ve bizleri destekleyen herkese çok teşekkür ederiz. Yeni temsilcilik binamızda yapacağımız çalışmalarla çocuklarımızın ve kadınlarımızın daha iyi bir yaşam sürmesi için mücadele edeceğiz." dedi.

Açılışa katılanlar, derneğin yeni temsilcilik binasının hayırlı olmasını dilediler. Açılış sonrasında plaket ve teşekkür belgesi takdimi yapıldı.

Kaynak: HIDIR YENİAY

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.