TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana abonman kart başvuru yerleri belirlendi

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından öğrencilere yönelik gerçekleştirilen 'Abonman Kart' dönemi başladı. Öğrencileri abonman kart için başvuracakları yerler belli oldu İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2024 09:42
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2024 10:58
Kaynak: Haber Merkezi
Adana abonman kart başvuru yerleri belirlendi

Adana Büyükşehir Belediyesi, öğrencilere yönelik ulaşımda önemli bir indirim başlattı. 28 yaşını doldurmamış ve Adana'da ikamet eden örgün eğitim öğrencilerine özel olarak, aylık 90 biniş hakkı sunan abonman kartı sadece 450 TL'den satılacak. Böylece öğrenciler toplu taşımayı yarı fiyatına kullanma fırsatını yakalayacak.

Adana'da 'Abonman Kart' Başvuru Noktaları Belirlendi

Uygulamadan yararlanmak için 28 yaşını doldurmamış ve Adana'da ikamet eden örgün eğitim öğrencileri için geçerli olacak. Abonman kartları, Adana'daki Öğrenci İletişim Merkezi ile Akıncılar, İstiklal ve Anadolu Lisesi Metro İstasyonları'ndan alınabilecek. Konu ile ilgili Adana Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Adana Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Sadece 450 TL’ye ayık 90 biniş hakkı sunan öğrenci abonman döenmini başlattık. 28 yaşını doldurmamış ve Adana'da ikamet eden örgün eğitim öğrencilerini abonman kartlarını almaya bekliyoruz. Başvuru Noktaları, Öğrenci iletişim Merkezi (Duygu Kafe karşısı),  Akıncılar, İstiklal ve Anadolu Lisesi Metro İstasyonları’dan temin edilebilir.”

Öğrenci Abonman Kartı için gerekli belgeler ise,  Eğitim Öğretim Yılına Ait Geçerli Öğrenci Belgesi,  1 adet vesikalık fotoğraf,  Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı ve fotokopisi, güncel ikametgâh belgesi, SGK Kayıt Belgesi (16 Yas ve üzeri için), Kart Bedeli: 150 TL


 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.