TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sultanlarımız seri başlatır

Yazının Giriş Tarihi: 06.01.2024 16:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.01.2024 00:01

Sultanlar Ligi ikinci devresi bu hafta itibariyle başladı. Filede yolun yarısı geride kalırken, heyecan yeniden kaldığı yerden devam ediyor.  Sultanlar Ligi’nde mücadele eden Adana’nın tek ekibi Çukurova Belediye SK, ilk devre beklenenin çok gerisinde kaldı ve sondan ikinci oldu.

Tabi ekibimizden beklentimiz bu sezon play-off hattında yer alamsı ve hatta Avrupa kupalarında boy göstermesiydi. Çünkü geçtiğimiz sezon ilk kez yer aldığı ligde çok iyi bir performans gösterdiler ve play-off hattını kıl payı kaçırdılar. O nedenle bu sezon beklentimiz daha yüksekti.

Sonuçta o geride kaldı ve artık önemli olan şu an ne yapacakları.. Voleybolu çok seven bir kent olarak en azından ekibimizin ligde kalıcı olması ilk temennimiz. Öncelik kalıcı olmak ve sonrası ise Avrupa kupaları gibi büyük başarılar..

Adana olarak umutluyuz, heyecanlıyız ve ekibimize güveniyoruz. İkinci devre bence daha iyi bir grafik çizer ve üst sıralara tırmanırlar diye düşünüyorum. Sonrasında ise gelecek sezon için iyi bir planlama ve daha büyük hedefler düşünülebilir.

Sultanlar Ligi’nde ikinci devre bu afta başladı ve kentimizin güzide ekibi Çukurova Belediye SK, ikinci devreyi Muratpaşa Belediyesi Sigorta Shop’a konuk olacak. Bence çok keyifli bir maç olacaktır. Ve ekibimiz bu maçtan galip gelirse, ikinci devre için çok iyi bir moral olacak, ardından yakalayacakları bir seri ile tehlikeli bölgeden uzaklaşırlar.

Evet! Sultanlar Ligi ikinci devresi başladı. Yani heyecan yeniden dorukta.. Her hafta ayrı bir final, her puan altın değerinde olacak. Adana’mızın ligdeki tek ekibi Çukurova Belediye SK, ilk maçını alıp seri başlatır diye temenni ediyoruz. Tüm Adana ekibimize güveniyor. Umudumuz var ve hiçbir zaman bitmeyecek.

Bu sezon ligde kalacak, gelecek sezon ise Avrupa.. Başarılar dileğiyle..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.