TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İlk galibiyet olur mu?

Yazının Giriş Tarihi: 22.10.2024 17:12
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.10.2024 17:12

Süper Ligde tam 9 hafta geride kalırken, Adana Demirspor geride kalan haftayı Bay geçti yani maç yapmadı. Önceki hafta milli maç arası, geride kalan hafta ise Bay geçmesi, bir bakıma iyi bir dinlenme fırsatı buldu diyebiliriz.

Ayrıca dinlenmenin yanında bu hafta oynayacağı Sivasspor maçına da daha iyi hazırlanma şansı oldu. Bu arayı çok iyi değerlendirdiyse, Sivasspor maçından da bence mutlak galibiyet gelir diye düşünüyorum.

Sonuçta 8 maçta henüz galibiyeti yok ve tek puan ile en alt sırada bulunuyor. Yani gelene yeniliyor, gidene yeniliyor. Bence Adana Demirspor’un tarihinde daha böyle kötü bir sezon olmadı.. 8 maç ve 1 puan..

Gidişat felaket.. Eğer acilen bir toparlanma olmasa, sezon sonu da hüsran olacaktır. Durum onu gösteriyor. Umarız olmaz.. Tabi olmaması için de artık puanların gelmesi lazım.. Özellikle kendi evinde oynadığı maçlardan galibiyetler alınmalı ki, arkası da gelsin.

Maçlarına baktığımızda futbol var ama gol yok. Gençler çok koşuyor, çabalıyor ama sonuca gidemeyince puanları da rakipler alıyor. Daha geç değil ve bundan sonra alınacak her puan, birkaç basamak üste çıkarır.

Evet! Lig ilerliyor ve Adana Demirspor halen puan alamıyor. İki haftalık bir arayı geride bırakan Adana Demirspor, bu hafta Sivasspor ile karşılaşacak. Maç Adana’da ve ekibimizden mutlak galibiyet bekliyoruz. Olur mu? Neden olmasın!

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.