TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İyi Eğlenceler !

Yazının Giriş Tarihi: 30.12.2023 23:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 30.12.2023 23:30

Son günlerde aldığımız şehit haberlerinden sosnra birçok belediye Yılbaşı etkinliklerii iptal etti.  Ülkemizin dört bir yanından yükselen acı haberler sonrası gözlerimiz yaşlı, yüreklerimiz ağrılı. 12 şehidimizin ardından yılbaşı eğlencesi düşünenlere dair duyduğum sitemi sizinle paylaşmak istiyorum.

Her yılbaşı gecesi, umutla yeni bir yıla merhaba dediğimiz anlardan biridir. Ancak bu yıl, sevincin, umudun gölgesinde, yüreklerimiz ağırlaşmış durumda. 12 kahraman evladımızın şehit düştüğü bir dönemde, gönül isterdi ki bu coşkulu geceyi dolu dolu yaşayabilelim. Ancak gerçek, maalesef, bu coşkuyu gölgeleyen bir tabloyla karşı karşıya olduğumuzu gösteriyor.

Bugün yürekleri yanan aileler var

Eğlenmek, kutlamak elbette güzel bir duygu. Ancak bu duygu, zaman ve yerini iyi seçmeli. Belki de bu yıl, sevdiklerimizle bir arada olmanın, birbirimize destek olmanın, yaşanan acıları paylaşmanın daha anlamlı olduğu bir dönemdir.

Bu satırlar, bir sitemin ötesinde, vicdanın sesidir. Lütfen, yılbaşı eğlencesine katılmadan önce bir kez daha düşünün. Unutmayın ki bir mum söndüğünde, diğerinin ışığı daha bir parlak görünür. İçimizdeki bu burukluğu bir kenara bırakıp, birlik olmak, dayanışma içinde olmak, kayıplarımıza saygı göstermek en güzel yılbaşı hediyesi olacaktır.

Birlikte daha güçlüyüz, birlikte daha duyarlıyız. Unutmayalım ki sevinçlerimiz paylaşıldıkça, acılarımız hafifler. Yeni yıl, umut ve sevgi dolu olsun, ancak bunu birlikte yaşamak dileğiyle...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.