TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Büyükada'ya giderseniz bu restoranın önünden bile geçmeyin!

Yazının Giriş Tarihi: 22.07.2024 15:20
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.07.2024 15:20

Geçtiğimiz hafta İstanbul gezimde Büyükada’ya uğradım ve iki gece konaklama fırsatım oldu. İlk akşam, arkadaşlarımla birlikte tercih ettiğimiz Façyo Restaurant'ta levrek yedik. Fiyatı, günümüz şartlarına göre oldukça makuldü. Ayrıca ilgi alaka ve servis oldukça iyidi. Fiyatlarda gayet uygundu. Ancak ikinci gün, akşam yemeğinde gittiğimiz restoran tam anlamıyla bir hayal kırıklığıydı.

Restoran, tıklım tıklım doluydu ve standart tatlarda bir köfte sipariş ettik. Köftenin fiyatı 400 TL’ydi, bu fiyatı gerçekten gereksiz buldum. Üstelik, sizden canlı müzik için ekstra 200 TL alıyorlar. Canlı müzik performansı o kadar kötüydü ki, şarkıların neredeyse hiç sesi duyulmadı. Yemekten sonra tatlı ve meyve siparişi vermek istedik ancak, masamızın rezervasyonlu olduğunu belirterek bizi apar topar göndermeye çalıştılar. Yani rezervasyon hikayesi de bir yalanmış; çünkü masamızı terk ettikten sonra oturan kişilerin rezervasyonu yoktu.

Restoranın bu tavrı, hem misafirperverlikten uzak hem de fırsatçılık kokan bir davranış sergiliyor. Eğer Büyükada’da bu restorana gitmeyi düşünüyorsanız, şiddetle tavsiye ederim ki uzak durun. Bu tür işletmelere fırsat vermeyin ve dikkatli olun.

Restoran ismi vermeyeceğim ama canlı müzik yapan bir restoran ipuçalrından yola çıkarak bulun.

büyükada restoran

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.