TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Young’a göre, karşınızdaki kişinin sizden nefret ettiğine ve kıskandığına dair en net işaretler

Josh Fraser Young, TikTok’ta düzenli olarak beden dili üzerine videolar yayınlıyor. Kısa sürede milyonlara ulaşan Young on videosunda da birinin sizden hoşlanmadığını nasıl anlayacağınızı tüm detaylarıyla anlatıyor. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2024 14:21
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2024 14:21
Kaynak: Haber Merkezi
Young’a göre, karşınızdaki kişinin sizden nefret ettiğine ve kıskandığına dair en net işaretler

Josh Fraser Young, TikTok’ta düzenli olarak beden dili üzerine videolar yayınlıyor ve son videosunda da birinin sizden hoşlanmadığını nasıl anlayacağınızı tüm detaylarıyla anlatıyor. Yeni Zelandalı gencin, “insanların sizin yanınızda nasıl hissettiklerini” tartışan bu son videosu, yüz binlerce kişi tarafından izlendi. İşte Young'a göre birinin sizden hoşlanmadığının en net işaretleri ...

“BAŞARILARINIZI KÜÇÜMSERLER VE KISKANMA EĞİLİMİNDEDİRLER''

Young’a göre, dikkat edilmesi gereken bir numaralı şey, bir kişinin başarılarınızı küçümsemesidir.

Bu durumu şöyle açıklıyor: “Sizden hoşlanmayan insanlar, özellikle de siz onlardan daha iyisini yaptığınızda, kolayca kıskançlık duymaya meyilli olurlar. Bu nedenle, size yakın biri kıskançlık belirtileri gösterdiğinde, aslında içten içe başarısız olmanızı istediklerini bilin…”

''SİZİNLE İLETİŞİM KURMAK İSTEMEZLER''

Listenin bir sonraki sırasında, sizle iletişim kurmaktan kaçınan insanlar var. Young, bu durumu şöyle açıklıyor:

“Gerçek şu ki, eğer biri sizinle iletişime geçmek isterse, geçecektir. İnsanlar 7/24 telefonlarının başındalar, dolayısıyla sizinle hiç iletişime geçmiyor ya da cevap vermek için çaba sarf etmiyorsa, sizden hoşlanmıyor olma ihtimali yüksektir.”

''HER SÖYLEDİĞİNİZİ OLUMSUZ ALGILARLAR''

Young, şöyle devam ediyor: "Sizden hoşlanmayan insanlar hakkınızda olumsuz bir algıya sahip olduklarından, söylediklerinizi genellikle olumsuz olarak yorumlayacaktır; bu nedenle övgülerinizi, ince bir hakaret ya da küçümseme olarak algıladıklarında, gizli bir düşman olduklarını emin olabilirsiniz..." 

''SİZDEN BAŞKA HERKESE İYİ DAVRANIRLAR''

Young'a göre, "Şu gerçekle dürüstçe yüzleşmek gerekir ki insanlar size nasıl davranırsa sizin hakkınızda öyle hissederler. Eğer biri başkalarına iyi davranıyor, fakat size aynı şekilde davranmayı reddediyorsa, sizden hoşlanmıyor demektir." Bu tarz insanlar, sizinle rekabet etmeye ve başarılarınızı gölgede bırakmaya çalışırlar. 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.