TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Temmuz ayında burçları bekleyen gelişmeler ve uyarılar

Temmuz ayında yeni başlangıçlar için Yengeç Yeni Ayı sonrası plan yapın. 15 Temmuz’un stresli etkilerine dikkat! İşte Temmuz ayının astrolojik öngörüleri ve burçlara etkileri...

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2024 14:35
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2024 14:40
Kaynak: Haber Merkezi
Temmuz ayında burçları bekleyen gelişmeler ve uyarılar

Astrolojik olarak Temmuz 2024, burçları etkileyecek birçok önemli olaya sahne olacak. Yengeç Yeni Ayı sonrası yeni girişimlerin planlanması önerilirken, 15 Temmuz’un getirdiği stresli etkiler, ani gelişmeler ve doğa olaylarına karşı dikkatli olunması gerektiğini gösteriyor. Ay sonundaki Oğlak Dolunayı ise hayatımızdaki önemli yapıların sonlanacağını işaret ediyor. İşte burçlar için Temmuz ayında beklenen gelişmeler ve uyarılar...

TEMMUZ AYI BURÇ YORUMLARI

Koç ve Yükselen Koç:

Temmuz ayında aile ve yerleşim konuları önem kazanıyor. Harcamalarla ilgili ani gelişmeler olabilir. 6 Temmuz Yengeç Yeni Ayı ile yerleşime dair kararlar alabilirsiniz. Aile içi yeni konular gündeme gelebilir. 11 Temmuz sonrası aşk hayatınız canlanacak ve keyif veren aktivitelere yönelebilirsiniz. 15 Temmuz civarı maddi konularda sürpriz gelişmeler yaşanabilir. 21 Temmuz’daki Oğlak Dolunayı ile kariyer ve aile konularında önemli kararlar alabilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa:

Hareketli ve hızlı bir ay sizi bekliyor. 2 Temmuz’da aile içi kararlar alınabilir. 6 Temmuz Yeni Ayı ile iletişim konuları hızlanacak, yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. 15 Temmuz civarı ani kararlar ve tepkilerden kaçının, kaza ve sakarlıklara dikkat edin. 21 Temmuz Oğlak Dolunayı ile eğitim, yurt dışı konuları ve ticari meselelerde sonuçlar alabilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler:

Ani ve kadersel etkiler altında olabilirsiniz. 2 Temmuz’da Merkür, 11 Temmuz’da Venüs Aslan burcuna geçiyor, yakın çevrenizle ilgilenebilirsiniz. 6 Temmuz Yeni Ayı yeni bir gelir kaynağı getirebilir. 15 Temmuz civarı beklenmedik durumlar yaşanabilir, sağlığınıza özen gösterin. 21 Temmuz Oğlak Dolunayı ile kredi, borç ve miras konularında süreçler tamamlanacak.

Yengeç ve Yükselen Yengeç:

Temmuz sizin ayınız. 6 Temmuz’da Yengeç Yeni Ayı ile hayatınızda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. 11 Temmuz sonrası Venüs maddi alana geçiyor, kazançlarınız artacak. 15 Temmuz’da arkadaş çevrenizde ani gelişmeler olabilir. 21 Temmuz Oğlak Dolunayı ile ilişkiler ve ortaklıklar konusunda önemli kararlar alabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan:

Temmuz ayının ilk günlerinde dinlenmek isteyebilirsiniz. 6 Temmuz Yeni Ayı ile sağlığınızı kuvvetlendirin. 11 Temmuz’da Venüs burcunuza geçiyor, ilişkilerde rahat ifade edeceksiniz. 15 Temmuz’da ani kararlar ve riskli hareketlerden kaçının. 21 Temmuz Oğlak Dolunayı ile iş ve sağlık konularında önemli kararlar alabilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak:

Katıldığınız davetlerde eğlenebilir, kariyerinizde yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. 6 Temmuz Yeni Ayı sizi destekliyor. 15 Temmuz civarı seyahat planlarında değişiklikler olabilir. 21 Temmuz Oğlak Dolunayı ile aşk hayatınız ve çocuklarla ilgili konular gündeme gelecek. Ay sonuna doğru kariyer konularında gelişmeler hızlanacak.

Terazi ve Yükselen Terazi:

Temmuz ayında iş ve kariyer hayatınız önem kazanıyor. 6 Temmuz Yeni Ayı ile iş başvurularınızı yapabilirsiniz. 11 Temmuz’da Venüs Aslan burcuna geçiyor, terfi alabilir, kazançlarınızı artırabilirsiniz. 15 Temmuz’da maddi alanınızda ani gelişmeler olabilir. 21 Temmuz Oğlak Dolunayı ile ev, yerleşim ve aile konularında önemli kararlar alabilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep:

Temmuz dönüm noktası olacak. 6 Temmuz Yeni Ayı medya, eğitim, hukuki konularla ilgili planları hızlandıracak. 11 Temmuz’da Venüs Aslan burcuna geçiyor, iş hayatında ilişkileriniz güçlenecek. 15 Temmuz civarı ani olaylar yaşanabilir. 21 Temmuz Oğlak Dolunayı ile iletişim hızlanacak, önemli sözleşmeler tamamlanabilir.

Yay ve Yükselen Yay:

Temmuz yoğun bir ay olacak. 2 Temmuz itibariyle Merkür Aslan burcuna geçiyor, seyahat ve yurt dışı konuları gündemde olacak. 6 Temmuz Yeni Ayı mali konulara odaklanacak. 15 Temmuz’da iş yerinde ani gelişmeler olabilir. 21 Temmuz Oğlak Dolunayı ile maddi konularda karar almanız gerekebilir. 21 Temmuz sonrası Mars ilişkiler alanına geçiyor.

Oğlak ve Yükselen Oğlak:

Bu ay aşk, ilişkiler ve çocuklarla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. 6 Temmuz Yeni Ayı ile yeni bir ilişkiye başlayabilir, taşınabilirsiniz. 11 Temmuz’da Venüs Aslan burcuna geçiyor, ruhsal konular ve cinsellikle ilgili açılımlar yaşayabilirsiniz. 15 Temmuz civarı ani olaylar yaşanabilir. 21 Temmuz Oğlak Dolunayı ile önemli bir karar alabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova:

Bu ay iş hayatınızda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. 6 Temmuz Yeni Ayı ile yeni bir işe başlayabilir, yeni bir proje alabilirsiniz. 2 Temmuz’da Merkür, 11 Temmuz’da Venüs ilişkiler alanınıza geçiyor. 15 Temmuz civarı evde ani durumlar ortaya çıkabilir. 21 Temmuz Oğlak Dolunayı ile başkalarına destek olmanız gerekebilir.

Balık ve Yükselen Balık:

İletişim, yazmak ve konuşmak bu ay önemli olacak. 2 Temmuz’da Merkür, 11 Temmuz’da Venüs Aslan burcuna geçiyor, iş hayatında iletişim hızlanacak. 6 Temmuz Yeni Ayı yeni bir ilişkiye başlama şansı getirecek. 15 Temmuz civarı yakın çevrenizde tansiyon artabilir. 21 Temmuz Oğlak Dolunayı ile bazı arkadaşlar hayatınızdan çıkabilir. 21 Temmuz sonrası Mars ev, aile alanına geçiyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.