TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nuray Sayarı'dan Bolluk, Bereket ve Evlilik İçin Ayva Ritüeli

Ünlü astrolog Nuray Sayarı, bolluk, bereket ve evlilik arayışında olanların ilgisini çekecek bir ritüel önerdi. Ayva ritüeli adı verilen bu uygulama, içindeki çekirdeklerle dolu bir ayvanın kullanılmasını öneriyor. İşte Ayva Ritüeli detayları:

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2024 13:06
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2024 13:15
Kaynak: Haber Merkezi
Nuray Sayarı'dan Bolluk, Bereket ve Evlilik İçin Ayva Ritüeli

Ünlü Astrolog Nuray Sayarı önce denediği ve gerçekleştiğini iddia ettiği bir çok rütüeli takipçileriyle paylaşmıştı. Bu hafta katıldığı bir TV programında vermiş olduğu Ayva Ritüeli ise bolluk , bereket, yeni iş ve evlilik üzerine. İşte Ayva Ritüleli...

Ayva Ritüeline göre, ilk adım olarak bir adet ayva alınıyor ve bolluk, bereket ve evlilik gibi niyetlerle ortadan ikiye kesiliyor. Ardından ayvanın içindeki çekirdekler bir ahşap kabın içine yerleştirilip üzerine su dolduruluyor. Her bir çekirdeğe bir niyet yapılıyor ve kabın kapatılarak 11 gün boyunca bekletiliyor.

Bu süre sonunda, çekirdeklerin filiz verdiği görüldüğünde, her bir filiz birer saksı içine alınıp dileklerin tekrar dillenmesi öneriliyor. Sayarı'ya göre, bu çekirdeklerin filizlenmesi yada  ağaçlara dönüşmesiyle dilekler gerçekleşecek.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.