TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nuray Sayarı'dan barışma ritüeli: Küslükler son bulacak

Ünlü Astrolog Nuray Sayarı katıldığı bir programda barışma ritüeli verdi. Küslüklerin son bulması için uygulayacağınız ritüelin tarifi sizlerle...

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2024 13:02
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2024 13:09
Kaynak: Haber Merkezi
Nuray Sayarı'dan barışma ritüeli: Küslükler son bulacak

Küslükler ve kırgınlıklar hayatın doğal bir parçası olsa da, bazen bu ilişkileri onarmak ve barışmak için çaba sarf etmek gerekir. Son dönemde popüler hale gelen bir yaklaşım, barışma ritüelleri, küs olduğumuz kişilerle yeniden uzlaşma yolunda atılan bir adım olarak karşımıza çıkıyor. İnsanların ilişkilerini onarmak ve geçmişteki kırgınlıkları sona erdirmek için başvurdukları bu yöntem, kişisel gelişim ve spiritüel pratiklerin bir parçası olarak dikkat çekiyor.Ünlü Astrolog Nuray Sayarı'dan Barışma Ritüeli tarifi sizlerle!

'Barışma Ritüeli Tarifi'

Beyaz bir kağıda yuvarlak bir daire çizilerek, küs olduğumuz kişinin ismi yazılıyor. Ardından dairenin etrafına üç kez "777" yazılarak, barışma niyetiyle birlikte "777 niyet ettim barışmaya 777" ifadesi ekleniyor. Kağıt, dört kez katlanıp yastık kılıfının içine konularak, 21 gün boyunca yastığın üzerine yerleştiriliyor. Bu sürenin sonunda kağıt yakılıyor.

barışma ritüeli

barışma ritüeli
Barışma ritüelleri, kişilerin geçmişte yaşadıkları kırgınlıkları ve küskünlükleri geride bırakarak, yeni bir başlangıç yapmalarına yardımcı olabilir. Ancak, herkesin farklı bir barışma süreci ve yaklaşımı olduğu unutulmamalıdır. Önemli olan, karşılıklı anlayış, iletişim ve uzlaşma yoluyla ilişkileri onarmak ve kırgınlıkları aşmak için çaba göstermektir.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.