TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaza yapan sürücüyü eşi hastaneye göndermedi, vatandaşların ısrarı ile gitti

Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen kazada, bir otomobil yol kenarındaki bir binaya çarparak zarar verdi. Kaza, Bahçelievler Mahallesi'nde Demokrasi Bulvarı üzerinde yaşandı. Aysun K. yönetimindeki 06 GN 816 plakalı otomobil, sokaktan çıkan Adem A. idaresindeki 07 ANY 597 plakalı araçla çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle Aysun K.’nin aracı, yol kenarındaki bir binaya çarparak hasar oluşturdu.

Kaza sonrası Aysun K. yaralanırken, çevredeki vatandaşlar hemen yardım çağırdı. Yaralı sürücü, olay yerinde beklerken vatandaşlar tarafından getirilen bir sandalyeye oturdu. Bu esnada olay yerine gelen eşi, sağlık ekiplerine Aysun K.’nin durumunun iyi olduğunu belirterek, hastaneye gitmek istemediğini ifade etti. Ancak, vatandaşların ısrarları üzerine Aysun K. ambulansa alınarak hastaneye kaldırıldı.

Kazanın ardından sağlık ekipleri, Aysun K.’nin durumunu kontrol ederken, çevredeki vatandaşlar da olayın şokunu yaşamaya devam etti. Sürücünün hastaneye götürülmesi, hem ailesi hem de olay yerindeki kalabalık tarafından sevindirici bir gelişme olarak değerlendirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Oluşturulma Tarihi: 21 Ekim 2024, Pazartesi 11:29
Güncellenme Tarihi: 21 Ekim 2024, Pazartesi 11:34
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
DİĞER İÇERİKLER
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.