TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana'da tekstil atölyesindeki iki işçi, cuma namazını fırsat bilerek 7 milyon TL değerinde kumaş çaldı

Adana’nın Seyhan ilçesine bağlı Akkapı Mahallesi'nde bulunan bir tekstil atölyesinde meydana gelen hırsızlık olayı, dikkatleri üzerine çekti. İki işçinin, bir yıl boyunca Cuma Namazı saatini fırsat bilerek toplamda 7 milyon TL değerinde kumaş çaldığı iddia edildi.

Olay, tekstil atölyesinde çalışan 66 yaşındaki Mustafa N. ile Suriye uyruklu Ahmet El-Hüseyin'in, iş yerinde gizlice kumaş çaldıkları bilgisi üzerine ortaya çıktı. Atölye sahibi Selim K., ürünlerinin eksildiğini fark ettikten sonra durumu polise bildirdi.

Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, iş yerinin güvenlik kameralarını inceledi. Yapılan incelemelerde, güvenlik kamerasının Cuma günleri saat 12.00-13.00 arasında çalışmadığı belirlendi. Bu saat aralığını kullanan şüpheliler, o dönemde hırsızlık yapmayı planladı.

Polis, hırsızlıkta kullanılan kamyoneti tespit etti ve yapılan araştırmalar sonucunda hırsızlığın Mustafa N. ve Ahmet El-Hüseyin tarafından gerçekleştirildiği anlaşıldı. İki şüpheli, diğer çalışanların Cuma namazına gittiği saatlerde, iş yerinin kamerasını kapatarak kumaş toplarını çalmaya devam etti.

Emniyetteki ifadelerinde, Mustafa N. “Patron ve işçilerin namaza gittiği saatlerde hırsızlık yaptık. Borcum olduğu için çalıp, değerinin altına satıyorduk” dedi. Ayrıca, Suriye uyruklu Ahmet El-Hüseyin’in yalnızca kamyoneti ve alıcıyı ayarladığını belirtti.

Yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen iki şüpheli, mahkeme tarafından tutuklandı. Olay, iş yerinde çalışan diğer işçiler arasında da endişe yarattı ve güvenlik önlemlerinin artırılması gerektiği vurgulandı.

Oluşturulma Tarihi: 21 Ekim 2024, Pazartesi 11:35
Güncellenme Tarihi: 21 Ekim 2024, Pazartesi 11:37
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
DİĞER İÇERİKLER
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.