TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vincent Aboubakar Hatayspor'a transfer mi oluyor?

Beşiktaş'ta kadroda düşünülmeyen Vincent Aboubakar, Süper Lig ekiplerinden Hatayspor ile anlaşmaya yakın. 32 yaşındaki golcünün yeni adresinin kısa süre içinde netleşmesi bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2024 11:19
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2024 11:23
Kaynak: Haber Merkezi
Vincent Aboubakar Hatayspor'a transfer mi oluyor?

Beşiktaş'ta kadroda düşünülmeyen Vincent Aboubakar, Süper Lig ekiplerinden Hatayspor ile anlaşmaya yakın. 32 yaşındaki golcünün yeni adresinin kısa süre içinde netleşmesi bekleniyor. TRT Spor’un haberine göre, Hatayspor, Aboubakar ile imza aşamasına geldi.

Beşiktaş’ta Ayrılık Rüzgarı

Beşiktaş, yabancı oyuncu sayısını düşürmek için kadroda yer almayan Vincent Aboubakar'ın yanı sıra Daniel Amartey ve Alex Oxlade-Chamberlain ile de yollarını ayırmaya çalışıyor. UEFA Avrupa Ligi kadrosuna Aboubakar’ı dahil etmeyen siyah-beyazlılar, oyuncunun geleceği konusunda kararını vermiş gibi görünüyor.

Aboubakar’ın Beşiktaş Kariyeri

Vincent Aboubakar hatayspor

Vincent Aboubakar, Beşiktaş’a ilk olarak 2016 yılında transfer olmuş ve toplamda üç farklı dönem siyah-beyazlı formayı giymişti. 2020'de yeniden Beşiktaş'a dönen Kamerunlu golcü, ertesi yıl Suudi Arabistan'ın Al-Nassr takımına transfer olmuştu. 2022/23 sezonunun ara transfer döneminde yeniden Beşiktaş ile anlaşma sağlayan Aboubakar, Beşiktaş formasıyla toplamda 117 maça çıkarak 60 gol ve 14 asist kaydetti.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.