TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Varda Ultra Trail 2024 başlıyor

Varda Ultra Trail 2024 için geri sayım başladı! Varda Ultra Trail, bu yıl 8-9 Kasım 2024 tarihlerinde gerçekleşecek.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2024 10:57
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2024 11:55
Muhabir: SARE ALİYE AKÇAY
Varda Ultra Trail 2024 başlıyor

Adana'nın ilk ve tek patika yarışı olan Varda Ultra Trail, bu yıl 8-9 Kasım 2024 tarihlerinde spor severleri bekliyor. Toros Dağları ve Çakıt Vadisi’nin eşsiz güzelliklerini keşfedeceğiniz bu yarış deneyimi, tarihi ve doğal zenginlikleri bir arada sunuyor.

Varda Ultra Trail

Varda Ultra Trail 2024 bu yıl 8-9 Kasım'da

Bu yıl, Adana Valiliği, Türkiye Atletizm Federasyonu, Adana Running Club ve Rossist Event iş birliğiyle düzenlenen koşu, Belemedik Tabiat Parkı, Kapıkaya Kanyonu, Çakıt Vadisi ve Varda Köprüsü gibi muhteşem lokasyonları kapsıyor. Yarışta sporcular, 3 farklı parkurda mücadele edecek.

Katılımcılar, Kapıkaya Kanyonu, Belemedik Tabiat ve Milli Parkı, Çakıt Vadisi ile tarihi Varda Köprüsü gibi muhteşem lokasyonları kapsayan üç farklı parkurda yarışacak. 14K, 27K ve 67K mesafeleriyle her seviyeden koşucunun katılabileceği bu etkinlikte unutulmaz bir ultra maraton tecrübesi yaşanması hedefleniyor.

Yarış parkurlarında, Adana’dan trenle transfer seçeneği, sayısız köprü geçişi, kanyon ve vadi boyunca uzanan patika yollar, su geçişleri ve doğanın sunduğu göz alıcı manzaralar yer alıyor. Katılımcılar, bu zorlu parkurlarda hem spor yapacak hem de bölgenin doğal güzelliklerini keşfedecekler.

Geçtiğimiz yıl büyük bir ilgi gören Varda Ultra Trail, bu yıl ikincisi düzenlenecek. Yarış heyecanına katılmak ve bu deneyimin bir parçası olmak için kayıtlarınızı yaptırmayı unutmayın!

Detaylı bilgi ve kayıt için tıklayınız!

Varda Ultra Trail

Kaynak: SARE ALİYE AKÇAY

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.