TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Valkanis: Takım ruhunu sergiledik

Adana Demirspor Teknik Direktörü Michael Valkanis, 2-0 geriden gelip 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından, takımın mücadele ruhuna sahip olduklarına dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2024 14:00
Haber Güncellenme Tarihi: 26.08.2024 14:00
Kaynak: Meryem Ünal
Valkanis: Takım ruhunu sergiledik

Adana Demirspor Teknik Direktörü Michael Valkanis, takımının 2-0 geriden gelerek 2-2 berabere kaldığı maçın ardından yaptığı açıklamalarda, mücadeleci ruhu ve oyuncuların performansını övdü. Valkanis, özellikle genç kalecinin soğukkanlılığına dikkat çekerken, ikinci yarıda gösterilen performansın olumlu olduğunu belirtti.

“İlk yarı istediğimiz gibi olmadı”

Valkanis, “Bu akşam gerçekten enteresan mücadele dolu bir maç izledik. Kazanmayı seven biriyim. 2-0’dan 2-2 yapıp 1 puan aldığımız için yine de mutluyum. Bu gece bütün oyuncularımız takım ruhunu sergiledi. Hala 15 yaşında genç bir kalecimiz var. İlk 10 dakikada yediğimiz baskıyı strese girmeden kontrol edebildi. İlk yarı istediğimiz gibi olmadı” diye ifade etti.

“Bünyamin gerçekten her takımın isteyeceği bir oyuncu”

Maç sırasında Bünyamin’in sırasındaki performansına değinen Valkanis  şunları söyledi:“Bugün farklı şeyler gördük maç sırasında mesela oyuna 4 farklı oyuncu ile başladık. Salih var genç sporcumuz kendisi. İlk kez bugün mücadele etti. Avat'ın göstermiş olduğu performans ve Bünyamin'in her pozisyonda bu akşam oynaması çok iyiydi. Bünyamin gerçekten her takımın isteyeceği bir oyuncu; nereye koyarsanız koyun elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışır.”

Valkanis, “İnşallah 0-0 devreye gireriz dedim ama basit bir gol yiyerek içeriye 1-0 mağlup girdik. Eğer penaltıyı olumlu kullanabilseydik belki oyunun gidişatı da daha farklı olabilirdi. Penaltı gibi durumlarda bu tarz deplasman maçlarında gol atmak bize biraz daha öz güven getirebilirdi. İkinci yarıda daha iyiydik. Ali Yavuz’un performansından çok memnunum. Bugün 2 asisti var, kamptan beri iyi mücadele ediyor” diye ifade etti.

“Oyunu kontrol altında tutabilen bir takım vardı”

Valkanis, “2. yarı daha kontrollü bir Adana Demirspor izledik. Oyunu kontrol altında tutabilen bir takım vardı. Oyuncularım gerçekten elinden geldiğince iyi mücadele ettiler. Değişikliklerimiz oldu” dedi.

“Taraftarımız bizden galibiyet bekliyordu”

Taraftarların galibiyet beklediğini söyleyen Volkanist sözlerine şu şekilde devam etti: “Ali gibi oyuncuları oyunun kaderini değiştiren oyuncular olarak görüyorum. 10 dakika daha olsa belki bir galibiyetle buradan ayrılabilirdik ama çok pozitif şeyler gördük.  Taraftarımız bizden galibiyet bekliyordu. En azından elimiz boş olmadan dönüyoruz. Taraftarlarımızın en azından buna birazda olsa sevinebileceğini umut ediyorum. Önümüzde önemli bir Galatasaray maçı var. Maçı bir daha izleyip analiz edip hazırlıklarımızı bu önemli maça doğru yapmaya başlayacağız.”

 Kanbak, “Bugünün konusu kadro derinliğinden ziyade skoru korumak olmalı”

Kasımpaşa Teknik Sorumlusu Barış Kanbak, “Oyuncu değişikliğine 5’ini de kullanmak zorunda olmadığını düşünenlerdenim. Bugün yeterli değişikliği yaptığımızı düşünüyorum. Kadro derinliğimiz için tabii ki eklediğimiz oyuncular olacak. Ama bugünün konusu kadro derinliğinden ziyade skoru korumak olmalı. Takviyeler olacak ama kadro kalitemizin düşük olduğunu düşünmüyorum” dedi.

Kaynak: Meryem Ünal

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.