TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tuğba Şenoğlu'nun kadrodan çıkarılmasının ardından menajerlik şirketinden açıklama

Filenin Sultanları'nın Paris 2024 Olimpiyat Oyunları kadrosundan çıkarılan Tuğba Şenoğlu İvegin'in menajerlik şirketi Shining Stars Women, sosyal medya üzerinden açıklamalar yaptı ve Kur'an ayetleriyle destek mesajı paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2024 13:07
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2024 13:07
Kaynak: Haber Merkezi
Tuğba Şenoğlu'nun kadrodan çıkarılmasının ardından menajerlik şirketinden açıklama

Türkiye'nin gururu Filenin Sultanları, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na hazırlanırken kadroda beklenmedik bir değişiklik yaşandı. Milli voleybolcu Tuğba Şenoğlu İvegin, Hollanda ile oynanacak ilk maçtan sadece birkaç gün önce kadrodan çıkarıldı. Yerine ise sakatlıktan dönen İlkin Aydın dahil edildi.

ŞENOĞLU'NUN MENAJERLİK ŞİRKETİ: "SİZ BİLMEZSİNİZ ALLAH BİLİR"

Bu gelişmenin ardından Tuğba Şenoğlu'nun menajerlik şirketi Shining Stars Women, sosyal medya hesabından dikkat çeken paylaşımlar yaptı. Kur'an-ı Kerim'den Bakara Suresi 216. ayeti paylaşan şirket, "Sizin için şer görünende hâyır, hâyır görünende şer vardır. Siz bilmezsiniz Allah bilir." ifadelerini kullandı. Ayrıca, "Olimpiyatlar sonrasını bekleyelim, şimdilik bu kadar. Desteğiniz için teşekkür ederiz." şeklinde bir açıklamada bulundu.

TUĞBA ŞENOĞLU TÜRKİYE'YE DÖNÜYOR

TRT Spor muhabiri Enes Yalnız'ın aktardığı bilgilere göre, Tuğba Şenoğlu kadrodan çıkarıldığı haberini aldıktan sonra Paris'ten ayrılmak istedi ancak seferlerdeki yoğunluk nedeniyle hemen dönemedi. Milli voleybolcu, bugün Türkiye'ye dönüyor.

NEDEN TUĞBA ŞENOĞLU KADRODAN ÇIKARILDI?

Tuğba Şenoğlu'nun kadrodan çıkarılma nedeni henüz resmi olarak açıklanmadı. Ancak bu durum, spor kamuoyunda büyük yankı uyandırdı ve çeşitli spekülasyonlara yol açtı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.