TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tottenham - Manchester City Maçı Ne Zaman?

İngiltere FA Cup 4. Tur heyecanı dorukta! Bu heyecan dolu turnuvada, Angelos Postecoglou'nun yönetimindeki Tottenham, sahasında Pep Guardiola'nın ekibi Manchester City ile karşı karşıya gelecek. İşte Tottenham - Manchester City maçıyla ilgili ayrıntılar...

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2024 12:23
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2024 12:28
Kaynak: Haber Merkezi
Tottenham - Manchester City Maçı Ne Zaman?

Futbolseverler Tottenham - Manchester City Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? gibi soruların cevabını aratmaya başladı. 


Tottenham - Manchester City Maçı Ne Zaman?


Bu kritik mücadele, Türkiye Saati ile TSİ 23:00'te başlayacak. Futbol tutkunları, bu müthiş karşılaşmayı kaçırmamak için ekran başında olacak.

Tottenham - Manchester City Maçı Hangi Kanalda İzlenebilir?

Karşılaşma, Türkiye'deki futbolseverler tarafından canlı olarak Tivibu Spor 2 kanalından izlenebilecek. İngiliz hakem Paul Tierney'in yöneteceği bu karşılaşma, futbolseverlere heyecan dolu anlar sunacak.

Tottenham, FA Cup'ın 3. Tur'unda sahasında Burnley'i 1-0'lık skorla mağlup etmişti. Manchester City ise sahasında Huddersfield ile karşı karşıya geldi ve mücadeleyi 5-0 gibi net bir skorla kazandı. Şimdi gözler, Tottenham ve Manchester City arasındaki bu zorlu mücadelede! Futbolseverler için harika bir geceye hazır olun.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.