TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Süper Lig takımlarından Adana Demirspor, 10. haftadaki Sivasspor maçına odaklandı

TFF Trendyol Süper Lig takımlarından Adana Demirspor, ligin 10. haftasında karşılaşacağı Sivasspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Sivasspor maçına odaklanan mavi-lacivertliler, bu maçta sahadan galibiyetle ayrılmak istiyor.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2024 13:26
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2024 13:32
Muhabir: ALİ GÜRELİ
Süper Lig takımlarından Adana Demirspor, 10. haftadaki Sivasspor maçına odaklandı

Adana Demirspor, TFF Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında zorlu bir mücadele vereceği Sivasspor karşılaşmasının hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Ligde bu sezon galibiyet elde edemeyen ve üst sıralara çıkmak isteyen mavi-lacivertliler, Serkan Damla yönetiminde taktik ve fiziksel çalışmalar yaparak tempo tutuyor.

Kulüp tesislerinde U-19 takımı oyuncularının katılımıyla daha önce hazırlık maçı yapan A takımı futbolcularında, moral ve motivasyonun yüksek olduğu gözleniyor.

Teknik Sorumlu Serkan Damla, Yeni Adana Stadyumu'nda konuk edecekleri Sivasspor ile oynayacakları maçın zorlu geçeceğini belirterek, "Sivasspor, ligin güçlü ekiplerinden biri. Sivasspor'un oyun stiline göre özel bir oyun planımız var. İnşallah bu planı sahada en iyi şekilde uygularız ve galip geliriz. Oyuncularımın moral ve motivasyonu yerinde. 3 puan için sahaya çıkacağız ve artık galibiyetle tanışmak istiyoruz" dedi.

Kaynak: ALİ GÜRELİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.