TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Seyhan Belediyespor hedefine emin adımlarla ilerliyor

Seyhan Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, ligin 3. haftasında Adana Sporcu Eğitim Spor Kulübü'nü 3-1 yenerek galibiyet serisini sürdürdü ve puanını 9’a yükseltti. Erkek Hentbol Takımı ise 55 Bafra Hopaspor'u 48-22 mağlup ederek sezona galibiyetle başladı.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2024 10:54
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2024 10:54
Kaynak: BÜLTEN
Seyhan Belediyespor hedefine emin adımlarla ilerliyor

Seyhan Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, 2. Lig 13. Grupta mücadele ettiği ligin 3. haftasında Adana Sporcu Eğitim Spor Kulübü'nü 3-1 mağlup ederek galibiyet serisini sürdürdü. Mavi-beyazlı ekip, ilk hafta Cimnastikspor’u hükmen 3-0 yenerken, ikinci hafta da deplasmanda Konya Ereğli Sümerspor'u aynı skorla mağlup etti. Son maçta ise Menderes Spor Salonu’nda ASEM karşısında aldığı 3-1’lik galibiyet ile puanını 9’a yükseltti.

Verilen görevi en iyi şekilde yerine getirerek galibiyet serisi yakaladık

Seyhan Belediyespor Kulübü Kadın Voleybol Takımı Antrenörü Göksel Özbek, “Beklentileri boşa çıkarmayan sporcularımı kutluyorum. Verilen görevi en iyi şekilde yerine getirerek galibiyet serisi yakaladık. Devam edeceğine de inanıyorum. Bizlerin her zaman yanında olan ve desteğini esirgemeyen Seyhan Belediye Başkanımız ve Onursal Başkanımız Oya Tekin ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Erkek Hentbol Takımı 55 Bafra Hopaspor Kulübünü 48-22 yendi

Birinci Lig B Grubu’nda mücadele eden Seyhan Belediyespor Kulübü Erkek Hentbol takımı da, ilk hafta müsabakasında Yüreğir Spor Salonu’nda konuk ettiği 55 Bafra Hopaspor Kulübünü 48-22 yenerek sezona galibiyet ile başladı. Antrenör Atilla Arslan, sporcularını kutlayarak şunları söyledi: “Güzel sonuçların devam etmesi gerekiyor. Bunun içinde büyük bir özveri ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.