TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sarıçam'da Yaz Spor Okulları Kurs Kayıtları Başladı

Sarıçam Belediyesi’nin her yıl 7-15 yaş aralığındaki çocuklar için geleneksel hale getirdiği ve her yıl yoğun katılımın olduğu Yaz Spor Okulları'nın kurs kayıtları başladı.

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2023 11:04
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2023 11:04
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Sarıçam'da Yaz Spor Okulları Kurs Kayıtları Başladı

SERHAT AKARSU

ADANA (İLKHABER) – Sarıçam Belediyesi’nin her yıl 7-15 yaş aralığındaki çocuklar için geleneksel hale getirdiği ve her yıl yoğun katılımın olduğu Yaz Spor Okulları'nın kurs kayıtları başladı. Bu yıl düzenlenecek olan kurslarda, futbol, basketbol, voleybol masa tenisi, hentbol, satranç, güreş, jimnastik, taekwondo ve yüzme dallarında kurslar verilecek.

Alanında uzman eğitmenler ile toplam on farklı alanda çocuklara kurslar verileceğini belirten Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ amaçlarının, çocukları çevrenin zararlı etkilerinden uzak tutmak, yaz boyunca verimli ve eğlenceli vakitler geçirmelerini sağlamak ve çocuklardaki gizli kalmış yetenekleri ortaya çıkarmak olduğunu belirtti. Kursa katılmak isteyen öğrenciler 1-30 Haziran tarihleri arasında Sarıçam Belediyesi Turkuaz Masa birimine şahsen ya da buradan kayıtlarını yaptırabilirler.

Başkan Uludağ, konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi “Sarıçam Belediyesi olarak, her yaz tatilinde ilçemizde bulunan çocuklarımızın, yaz tatillerini daha verimli geçirmeleri sağlamayı, çevrenin zararlı etkilerinden uzak kalmaları ve içlerinde bulunan gizli yeteneklerini ortaya çıkarmayı hedefliyoruz. Daha önceki yıllarda açtığımız Yaz Spor Okullarımızda birçok çocuğumuzun spordaki yeteneklerinin ortaya çıkmasını sağlayarak bu yolda başarı kazandıklarını gördük. Yine bu yıl da Yaz Spor Okullarımızı bu amaçla çocuklarımızın hizmetine sunuyoruz. Kurs kayıtlarımız 1 Haziran 2023 Perşembe günü itibariyle başladı. Kayıt alma işlemimiz 30 Haziran 2023 Cuma günü sona erecek.  Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da spora ve sporcuya yatırım yapmaya devam edeceğiz ve  ‘Spor Kenti Sarıçam’ mottosu ile yaptığımız sportif faaliyetlerimiz de hız kesmeden devam edecek.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.