TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ronaldinho, Survivor 2024 All Star'a katılacak!

Acun Ilıcalı, dünya futbolunun efsane oyuncusu Ronaldinho'nun Survivor'a katılacağını müjdeledi. Ilıcalı, Sercan Yıldırım ile birlikte, Survivor 2024 All Star'da bir gösteri maçında yer alacaklarını da ekledi.

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2024 09:38
Haber Güncellenme Tarihi: 21.02.2024 09:38
Kaynak: Haber Merkezi
Ronaldinho, Survivor 2024 All Star'a katılacak!

Ünlü iş insanı Acun Ilıcalı, futbol dünyasının efsanevi ismi Ronaldinho'yu Survivor macerasında izleyeceğimizi duyurdu. Ilıcalı, Ronaldinho'ya Survivor'a katılma teklifinde bulunarak, ünlü futbolcunun bu teklifi memnuniyetle kabul ettiğini açıkladı.

Acun Ilıcalı, yaptığı duyuruda, "Ronaldinho'ya Survivor'a gel, ayak tenisi oynayalım dedim. Sağ olsun kırmadı. Yarın Dominik'te bizimle birlikte olacak." ifadelerini kullandı. Bu özel etkinlik, futbolseverlere Ronaldinho'nun Survivor performansını ve gösteri maçındaki yeteneklerini izleme şansı sunacak.

Survivor 2024 All Star'da Sercan Yıldırım ile birlikte yer alacak olan Ronaldinho, heyecan dolu anlara imza atacak. Acun Ilıcalı, bu sürpriz katılımın izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacağını belirtti. Survivor hayranları, Ronaldinho'nun adaya nasıl uyum sağlayacağını ve gösteri maçındaki performansını merakla bekliyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.