TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Polonya - Türkiye maçı ne zaman? Polonya - Türkiye maçı hangi kanalda?

EURO 2024 hazırlıkları kapsamında Montella yönetimindeki A Milli Takım, son hazırlık karşılaşmasına Polonya karşısında çıkıyor. Mücadele, 10 Haziran Pazartesi günü saat 21.45’te PGE Narodowy Stadı'nda oynanacak.

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2024 18:47
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2024 18:47
Kaynak: Haber Merkezi
Polonya - Türkiye maçı ne zaman? Polonya - Türkiye maçı hangi kanalda?

EURO 2024 hazırlıkları kapsamında A Milli Takım, Polonya ile karşı karşıya geliyor. Montella yönetimindeki A Milli Takım, bu önemli hazırlık maçında sahaya çıkacak.

POLONYA - TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Polonya - Türkiye mücadelesi 10 Haziran Pazartesi günü saat 21.45’te başlayacak. Karşılaşma, PGE Narodowy Stadı'nda oynanacak.

POLONYA - TÜRKİYE MAÇININ HAKEMLERİ KİM?

Mücadeleyi Balazs Berke yönetecek. Yardımcılıklarını ise Vencel Toth ve Balazs Szert üstlenecek.

POLONYA - TÜRKİYE MAÇI HANGİ KANALDA?

A Milli Takım’ın bu önemli hazırlık karşılaşması TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Futbolseverler, Polonya - Türkiye mücadelesini TRT Spor’dan takip edebilecek.

TÜRKİYE - POLONYA HAZIRLIK MAÇI MUHAKKAK 11 VE EURO 2024 KADROLARI

Avrupa Futbol Şampiyonası öncesi Türkiye ve Polonya milli takımları, hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. İşte mücadele öncesinde iki takımın muhtemel 11'leri ve EURO 2024 kadroları:

MUHTEMEL 11'LER

Türkiye: Mert Günok, Mert Müldür, Merih Demiral, Abdülkerim Bardakcı, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Hakan Çalhanoğlu, İrfan Can Kahveci, Arda Güler, Kenan Yıldız, Barış Alper Yılmaz

Polonya: (Muhtemel 11 henüz belirtilmedi)

EURO 2024 Kadroları

A Milli Takım'ın EURO 2024 kadrosu şu şekilde:

Kaleci: Altay Bayındır (Manchester United), Mert Günok (Beşiktaş), Uğurcan Çakır (Trabzonspor)

Defans: Mert Müldür, Ferdi Kadıoğlu (Fenerbahçe), Zeki Çelik (Roma), Abdülkerim Bardakcı (Galatasaray), Ahmetcan Kaplan (Ajax), Merih Demiral (Al-Ahli), Samet Akaydın (Panathinaikos)

Orta saha: Hakan Çalhanoğlu (Inter), İsmail Yüksek (Fenerbahçe), Kaan Ayhan (Galatasaray), Okay Yokuşlu (West Bromwich), Orkun Kökçü (Benfica), Salih Özcan (Borussia Dortmund)

Forvet: İrfan Can Kahveci (Fenerbahçe), Yunus Akgün (Leicester City), Kenan Yıldız (Juventus), Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz (Galatasaray), Arda Güler (Real Madrid), Bertuğ Yıldırım (Rennes), Cenk Tosun, Semih Kılıçsoy (Beşiktaş), Yusuf Yazıcı (Lille)

SAKATLIKLAR VE KADRO DEĞİŞİKLİKLERİ

Türkiye A Milli Takımı'nda sakatlıkları nedeniyle Çağlar Söyüncü, Enes Ünal ve Ozan Kabak aday kadrodan çıkarıldı. Aday kadroya giremeyen diğer isimler ise Doğan Alemdar, Cenk Özkacar, Berat Özdemir, Abdülkadir Ömür, Can Uzun ve Oğuz Aydın oldu.

TÜRKİYE'NİN HAZIRLIK MAÇLARINDAKİ PERFORMANSI

Mart ayında oynadığı hazırlık maçlarında istediği sonuçları alamayan Türkiye Milli Takımı, EURO 2024 öncesi son hazırlık maçına çıkıyor. Macaristan'a 1-0 ve Avusturya'ya 6-1 mağlup olan Ay-yıldızlı ekip, son maçında deplasmanda İtalya ile 0-0 berabere kalmıştı.

EURO 2024 ÖNCESİ SON SINAV: POLONYA

Türkiye Milli Takımı, EURO 2024 öncesi son hazırlık karşılaşmasını Polonya ile oynayacak. Bu maç, milli takımın turnuva öncesi son sınavı olacak. Takım, Polonya karşısında göstereceği performansla turnuva öncesindeki son değerlendirmeyi yapacak.

Türkiye'nin hazırlık maçlarındaki performansı, EURO 2024 öncesi takımın eksikliklerini ve güçlü yönlerini belirlemede önemli bir gösterge olacak. Bu nedenle teknik heyet ve oyuncular, Polonya maçına büyük bir odaklanma içinde hazırlanıyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.