TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Neymar'dan Messi'ye Özel Dilek: Gelecekte Tekrar Birlikte Olabilecekler mi?

Dünya futbolunun iki dev ismi, Neymar ve Messi, tekrar bir araya gelme hayaliyle futbolseverleri heyecanlandırıyor. Brezilyalı yıldız Neymar, Suudi Arabistan'a transferinin ardından yaptığı açıklamalarda, Lionel Messi ile tekrar birlikte oynamak istediğini dile getirdi. Geçmişte Barcelona ve PSG formaları altında unutulmaz bir ikili oluşturan bu futbolcular, şimdi farklı liglerde olsa da, gelecekte tekrar bir araya gelme umuduyla hayranlarını heyecanlandırıyor.

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2024 16:00
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2024 16:00
Kaynak: Haber Merkezi
Neymar'dan Messi'ye Özel Dilek: Gelecekte Tekrar Birlikte Olabilecekler mi?

Futbol dünyasının en önde gelen yıldızlarından Neymar ve Messi'nin tekrar birlikte oynama hayali, sporseverleri heyecanlandırıyor. PSG'den Al-Hilal'e transfer olan Neymar, geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlık sonrasında yaptığı açıklamalarda, eski takım arkadaşı Messi ile tekrar sahada buluşma dileğini ifade etti. İkili, Barcelona'da birlikte harika bir uyum yakalamış ve birçok başarı elde etmişti. Şimdi ise farklı liglerde mücadele etmelerine rağmen, gelecekte tekrar bir araya gelme umudu, futbolseverlerde büyük bir heyecan yaratıyor.

neymar ve messi

Neymar ve Messi İkilemi

Neymar, PSG'den Al-Hilal'e transfer olduktan sonra geleceğe dair Messi ile birlikte oynamak gibi bir hayal kurduğunu açıkladı. Brezilyalı yıldız, ESPN'e yaptığı açıklamalarda, Suudi Arabistan'a transferi sonrasında yaşadığı ağır sakatlıkla sezonunu kapatmış olsa da, futbol kariyerine dair umut dolu sözler sarf etti.

2013-2017 yılları arasında Barcelona forması giyerek unutulmaz bir ikili oluşturan Neymar ve Messi, 2021 yazında PSG'de tekrar bir araya gelmişti. Ancak, bu buluşma kısa sürmüş ve Neymar, Al-Hilal'e transfer olmuştu.

Messi'nin Inter Miami'de forma giydiği döneme de değinen Neymar, Messi'nin mutluluğunun kendisini de mutlu ettiğini belirtti. Messi'nin Inter Miami'de olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Neymar, gelecekte tekrar birlikte sahada olmayı umduklarını dile getirdi. Neymar, Messi için, "Messi mutluysa ben de mutluyum. Umarım tekrar birlikte oynarız. Leo harika bir insan, umarım Inter Miami'de mutludur." dedi.

36 yaşındaki Lionel Messi'nin MLS ekibiyle sözleşmesi, Aralık 2025'e kadar devam ediyor. Bu süre zarfında Neymar'ın da Messi ile birlikte sahada olma umudu, futbolseverlerin heyecanla beklediği bir gelişme olarak takip ediliyor.

neymar ve messi

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.