TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Muslera'dan kötü haber! Şampiyonlar Ligi'nde oynayabilecek mi?

Galatasaray'ın kaptanı Fernando Muslera, Young Boys maçında sakatlandı. Kalecinin durumuyla ilgili ilk belirtiler endişe verici. Peki Galatasaray'ın kaptanı Muslera Şampiyonlar Ligi'nde oynayabilecek mi?

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2024 10:17
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2024 10:17
Kaynak: Haber Merkezi
Muslera'dan kötü haber! Şampiyonlar Ligi'nde oynayabilecek mi?

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda Young Boys ile oynadığı kritik maçta sakatlanan Fernando Muslera'dan gelen haberler sarı-kırmızılıları düşündürüyor. Maçın ikinci yarısında yaşadığı sakatlık nedeniyle oyundan alınan Uruguaylı kalecinin durumu merak konusu oldu.

OKAN BURUK UMUTLU KONUŞMUŞTU

Maçın ardından teknik direktör Okan Buruk, Muslera'nın sakatlığının ciddi olmadığını ve bir sonraki maçta oynayabileceğini belirtmişti. Buruk, "Muslera'da darbeden dolayı bir sinir sıkışması gibi bir şey oldu. Önemli bir şey olduğunu düşünmüyorum. Bir sonraki maçta bizle beraber olabileceğini düşünüyorum." ifadelerini kullanmıştı.

PAZARTESİ GÜNÜ NETLİK KAZANACAK

Ancak Muslera'nın kalçasında ağrı olduğu ve İstanbul'a geldikten sonra iğne tedavisine alındığı öğrenildi. Kalecinin MR çekilecek ve ödemin dağılması bekleniyor. Muslera'nın Young Boys maçında oynayıp oynamayacağına dair kesin karar ise Pazartesi günü verilecek.

Muslera'dan kötü haber! Şampiyonlar Ligi'nde oynayabilecek mi 2

MUSLERA'NIN STADYUMU SEKEREK TERK ETMESİ ENDİŞELERİ ARTIRDI

Muslera'nın maç sonrası stadyumu sekerek terk etmesi, sakatlığının ciddi olabileceği yönündeki endişeleri artırdı. Tecrübeli kalecinin yokluğunda Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ndeki mücadelesine Günay Güvenç ile devam etmek zorunda kalabilir.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.