TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Murat Sancak Twiter hesabını askıya alıyor

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, mavi-lacivertli ekibin kötü gidişatıyla ilgili yapılan eleştirilerin kulübe zarar vermemesi adına X hesabını askıya alacağını duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2024 14:02
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2024 14:04
Kaynak: Gamze Pehlivan
Murat Sancak Twiter hesabını askıya alıyor

Adana Demirspor kulüp başkanı Murat Sancak mavi-lacivertli ekibin kötü gidişatıyla ilgili yapılan eleştirilerin kulübe zarar vermemesini düşündüğünü belirterek X hesabını askıya alacağını söyledi.

Sancak paylaşımında şunları söyledi;

Düşün artık bu takımın yakasından. Ya destek olun ya da susun. Bu takım resmiyette ne kadar benim olsa da Adananın ve sevenlerinin takımıdır. Düşeceğiz naraları atmak kime hizmet ediyor ona bakın. Negatif enerjiyi bırakın ve pozitif olun ki, teknik heyet ve futbolcularda inanmadıkları bu yılda sizin desteğinizi görsünler.

Şu dakika itibariyle negatif enerji veren herkes ADANADEMİRSPOR menfaatini istemeyenlerdir. Allah yar ve yardımcımız olsun. Bu takım yüksek sesle DÜŞMEYECEK ve 2. devreden itibaren de eski şaşalı olmasa da güçlü bir şekilde yoluma devam edecektir. Bu son mesajım ve benim üzerimden pirim yapılmasın diye Twiter (X) hesabımı askıya alıyorum. Bay bay

Kaynak: Gamze Pehlivan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.