TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Murat Sancak'ın Demirspor'da başkanlığı Bedirhan Durak'a devretmesine taraftar yorumu: Şimdi de onu kullanarak perde arkasına saklandı

Süper Lig'de 1 puanla 19. sırada yer almasına kulüp tesislerine kadar yürüyerek tepki gösteren Adana Demirspor taraftarları, mavi-lacivertli takımın Samsunspor karşısında 3-1 mağlup olması üzerine seslerini yükseltti. Taraftarlardan Yusuf Oğuz, Murat Sancak'ın bu ağır yenilgiden sonra Adana Demirspor'da başkanlık görevine Bedirhan Durak’ın atandığı açıklamasına, "Şimdi de onu kullanarak perde arkasına saklandı" yorumu yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2024 10:23
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2024 11:36
Muhabir: ALİ GÜRELİ
Murat Sancak'ın Demirspor'da başkanlığı Bedirhan Durak'a devretmesine taraftar yorumu: Şimdi de onu kullanarak perde arkasına saklandı

Süper Lig'in performans açısından en kötü takımı olan ve sezonun ilk 8 haftasında toplam 7 mağlubiyet ve bir beraberlik elde eden Adana Demirspor'un, tarihinin en kötü günlerinden birini yaşadığı belirtildi.

Mavi-lacivertli takımın Teknik Direktör Michael Valkanis yönetiminde Fenerbahçe, Çaykur Rizespor, Galatasaray, Antalyaspor, Corendon Alanyaspor, Teknik Sorumlu Serkan Damla yönetiminde ise Sipay Bodrum FK ve Samsunspor yenilgileriyle taraftarlarının beklentilerinden uzak futbol sergilemesi, yönetime olan tepkinin dozunu artırdı.

Hafta içinde, "50 milyon avrosu olan hemen bana ulaşsın, kulübü devredeceğim. Söz veriyorum" açıklaması yapan Murat Sancak'ı kulüp tesislerine kadar yürüyerek protesto eden taraftarlar, Sancak ve yönetim aleyhine tezahüratlarda bulundu.

Şimşekler Grubu Taraftar Derneği Başkanı Ertan Zeybek, Adana Demirspor'un bir süredir çeşitli olumsuzluklarla mücadele ettiğini belirterek, kavga ve kaos değil, çözüm istediklerini dile getirdi.

Ligin 8. haftasında konuk ettiği Samsunspor karşısında alınan 3-'lik yenilgi sonrası Adana Demirspor Başkanlığı görevine Bedirhan Durak'ın atandığına yönelik açıklama yapan Murat Sancak'a yönelik tepkiler sürdü.

Murat Sancak'ın Adana Demirspor'un kongresinde, "Adana Demirspor'un şu anki borcu 37 milyon. Hesaplara hakim olduktan sonra ne kadar borcu çıkacağını bilemiyoruz. Ama size şu sözü veriyorum, benim yönetimimde kulübün parasını yetim malı gibi algılayıp hiçbir Allah'ın kuluna yedirmeyeceğim. Elimden gelen her türlü desteği vereceğim, geçmiş yönetimlerin para verip temlik koymaya çalıştıkları gibi yapmayacağım. Genel kurul huzurunda söz veriyorum koyduğum her kuruşu bağış olarak koyacağım" sözünü hatırlatan taraftarlardan Yusuf Oğuz, şunları söyledi:

"Murat Sancak, başkanlık görevini bıraktığı açıklamasında kendisi ile aynı düşüncede olmayanları tehdit ediyor. Daha düne kadar devrettiği kişi tribünde idi ve 2 sene önceye kadar kimse onu tanımıyordu. Şimdi bu kulübü var eden gerçek taraftarlardan daha değerli görüldü ve bir anda yönetim kurulunda göreve getirildi. Murat Sancak şimdi de onu kullanarak perde arkasına saklandı. Durum budur" dedi.

Kaynak: ALİ GÜRELİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.