TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Murat Sancak; Hedef ilk 5 – 10 arası

Süper Lig ekibi Adana Demirspor Kulüp Başkanı Murat Sancak, yeni sezonda hedeflerinin ilk 5 ile 10 arasında olduğunu söyledi. Sosyal medya hesabından konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Sancak, kulübün 25.5 milyon Euro borcu olduğunu belirterek, destek almadıklarını ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2024 15:04
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2024 15:04
Kaynak: Haber Merkezi
Murat Sancak; Hedef ilk 5 – 10 arası

Süper Lig ekibi Adana Demirspor Kulüp Başkanı Murat Sancak, yeni sezonda hedeflerinin ilk 5 ile 10 arasında olduğunu söyledi. Sosyal medya hesabından konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Sancak, kulübün 25.5 milyon Euro borcu olduğunu belirterek, destek almadıklarını ifade etti.

İlkhaber Gazetesi'nden Serhat ŞANLI'nın haberine göre; Yeni sezon ile ilgili planlamalara da değinen Adana Demirspor kulüp Başkanı Murat Sancak şu ifadelere yer verdi; “

"Bazı gerçekler acı gelir. Söylediğinde yanlış görenler, tek başlarına kaldıklarında düşünürler ve doğru olduğumu bilirler. Ama işlerine gelmez. Geldiğimde 24 milyon Euro borç, sıfır futbolcu kadroyu tamamladığımda 50 milyon Euro borçla başlamış oldum. Yarı final 90+6 yenilen golle elen. Bir 25 milyon Euro harca. Oldu 75. Yine finalde 6 ncı penaltılarla elen. Bir daha 25 harca 100 olsun. Direk çık. İlk sene harika kadro. Kimsenin sadece golcülüğünden bilinen hoca Montella bilmediği hoca iyi bir sezon geçir. 28 harca 128 milyon Euro.

İki sezon Süper Ligde 28 daha harca 156 milyon Euro olsun ve o sene 4’ncü bitir. Tarihinde ilk defa Avrupa’ya git. Sonra 22 daha harca 3’üncü yılda yolda kazaya uğra. Bazı futbolcularla yollarını ayır. 180 milyon toplam harcama olsun vs . vs. sonra artık her şeyi beğenmemeye başla.

ŞEHİRDEN DESTEK YOK

Siyasilerden, belediyelerden, hiç kimseye muhtaç etme. sonra işler biraz aksamaya başlayınca, namusunu sattın. Futbolcuya özelden küfür et. Hocaya düz git. Sonra hemen sohbet odası açacak. Sonra ben bağlanacam, gerçekleri herkesin suratına çarpınca birde “maçı kaça sattınız”, “istifa et” diyenlere istifa edersem Bursaspor gibi aşağılara inersiniz dediğimin önünü arkasını keserek sırf  genç kardeşlerimi kandırıp galeyana getirmeye çalışmak için ve kurgulanan oyuna onları dahil ederek beni kaçırtmak istemek..

Şu ana kadar kimseye muhtaç etmedim kulübü.. Bundan sonra son nefesime kadar muhtaçta etmemeye de çalışacağım. Kaçar diyenlere inat dimdik ayakta, tekrar takımın başındayım ve yeniden organizasyonla geleceğe daha güçlü bir şekilde yürüyeceğime şüphe dahi edenler, utanacaklar. Takıma hep birlikte sahip çıkma derdinde olduğumu herkes bilir. Bu net! Bilinsin ki ben yılmam. Pes etmem. Kaçmam????

ADS menfaati için yol yürümek isteyenlerle yol yürürüm. Hainliği asla affetmem. Birbirini kimse sevmek zorunda değil. Ama herkes Ads ye ve kurumsal olarak başkanına saygı duymak zorunda. Beni bilen bilir.

ŞUAN BORÇ 25.5 MİLYON EURO

Ayrıca tahta açılır mı merak edenlere İnşallah.. Mücadele ediyoruz. Açarsak ne ala açamasak ta var olan iyi kadromuzla bu ligi ilk 10 da bitiririz. Açarsak yine ilk 5 hedefimiz olacak. Allah yar ve yardımcımız olsun.

YENİ PLANLAR

Şu ana kadar satılan kombineler 5 bin civarı.. En aşağıdan hesaplasak bile 650 bin Euro eder. Forma lansmanını ay sonuna doğru yapmayı düşünüyoruz. Ay sonunda da storlarda olacak şekilde hazır olacak. Ayrıca İstanbul’da ve stadın olduğu yere de store açma planlamamız arasında..

ALTYAPIYA YENİ KOORDİNATÖR

Yeniden yapılanma başladı. Altyapıya yeni bir koordinatör atanacak. CEO atanacak, Mali işler koordinatörü atanacak. Başkan danışmanı atanacak ve ADS’nin geleceğini şekillendirecek yeni genç yıldız adayı arayışı içerisine girecek, ekibi koordine edecek bana bağlı olacak. Transfer komitesine sunulacak. Lig başlayana kadar da bitirmeyi hedefliyoruz. Hakkına girdiğim birileri varsa hakkını helal etsin. Benim hakkım varsa da helaldir. Her şey daha güzel olacak inşallah

İTALYA KAMPI

İtalya paylaşımından sonra, akbabalar gibi bekleyen bazı şahıslar, yine ortaya çıktı. Kulüp daha önceden daha profesyonel yönetiliyor. Yeni aramıza katılacak CEO, yeni dış ilişkiler direktörü ve başkan danışmanları 1 yönetici 2 uzman, yurtdışında oyuncu seyredecek ve futbolcu havuzu oluşturacaklar. Transfer komitesine raporlayarak, doğru transferler yapılacak. Ayrıca sadece derdi para olan kişileri de aramızdan ayırarak hem kulüp menfaatini düşünecek hem de sıkıntılı durumdayken, önceliği kulüp olan yeni kadrolar kuruyoruz.

İtalya kampını en çok isteyen bendim ama kimse kusura bakmasın bu kulübü 3. Dünya ülkesi görmelerine müsaade etmem. Açıklamayı iyi okuyun 3 ayrı yere futbolcularımızı göndereceğiz ve sonucunda bazı ülke futbolcularımızın vize alma garantisi olmayacak. 3 gidiş 1’i dönüş bildirim yapılacak. 26’sı gidiş, 4 dönüş anca ayarlayabiliriz.

Kamp yer rezervasyonu 1'ine kadar ondan sonrada yer yok. Takımın perişan olmasına müsaade etmem. Paylaşımımızdan sonra Napoli kulübünden arandık öyle saçma şey olur mu? Bizim konsolos yanlış yapıyor "tekrar görüşeceğiz" demeleri, bizim duruşumuzun ne kadar doğru olduğunun göstergesidir.

Ayrıca Hoca  ve teknik ekip bu durum karşısında haklı olarak 3-4 gün kaybımız olacak biz gitmeyelim bu dört günü burada geçirip 2 hazırlık maçını burada organize edelim demesi üzerine gitmeme kararı alındı.

Öyle köy takımı gibi görmek isteyenlere diyorum ki ya takımınıza sahip çıkın ya da bu takımın yakasından düşün. Başkana karşı sizi ayaklandıranlara inanıp takıma zarar vermeniz doğru olmamakla beraber çok büyük bir yanlış içerisindesiniz. Buna rağmen bildiğimiz doğru bir yoldan şaşmayacağımızı bilin. Ayrıca tahta açılacak mı diyenlere evet açmak isteriz, ama hala satılan kombine 4-5 bin. Bu rakamlarla mı açılacak? Bunu da takdirinize bırakıyorum(gerçek amasız taraftara)gün ola hayır ola???

HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

Adana Demirspor, Bolu’da yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. Teknik Direktör Michael Valkanis yönetiminde sıkı antrenman programıyla hazırlanan mavi-lacivertliler, sezona iddialı girmenin hesabını yapıyor. Dün akşam yapılan son idman, ısınma hareketleriyle başlayıp, ardından 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. İdman, taktik çalışmaları ve çift kale maçla son buldu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.