TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Murat Sancak: Hacıosmanoğlu Hayırlı olsun

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu'nda 134 oyla başkanlığı kazanan İbrahim Hacıosmanoğlu’na destek verilmesi gerektiğini belirten Adana Demirspor Kulüp Başkanı Murat Sancak, “Kaybeden olmadı, bence herkes kazandı. İbrahim Başkan'a herkes destek olmalı ve biraz zaman vermeli.. Biraz sabredin, destek olsun. Adaletli olacaklardır ve bunun için de yanlarında yer aldım. Hayırlı olsun.” Dedi.

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2024 16:24
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2024 16:24
Kaynak: Haber Merkezi
Murat Sancak: Hacıosmanoğlu Hayırlı olsun

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu'nda 134 oyla başkanlığı kazanan İbrahim Hacıosmanoğlu’na destek verilmesi gerektiğini belirten Adana Demirspor Kulüp Başkanı Murat Sancak, “Kaybeden olmadı, bence herkes kazandı. İbrahim Başkan'a herkes destek olmalı ve biraz zaman vermeli.. Biraz sabredin, destek olsun. Adaletli olacaklardır ve bunun için de yanlarında yer aldım. Hayırlı olsun.” Dedi.

İlkhaber Gazetesi'nden Kadir ADIYAMAN'ın haberine göre; Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu'nda başkanlık seçiminde İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu 134, Mehmet Büyükekşi 129 oy aldı. Hacıosmanoğlu, bu sonuçla birlikte TFF’nin yeni başkanı oldu. Hacıosmanoğlu, 2027’ye kadar başkanlık görevini yürütecek.

BAYRAM AKGÜL YÖNETİMDE YER ALDI

Adanaspor’un önceki başkanı Bayram Akgül, İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu’nun yönetim kurulunda yer aldı. TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yönetim kurulu listesi: Mecnun Otyakmaz - Bayram Saral - Zehra Neşe Kavak - Lale Cender - Fuat Gökdaş - Cengiz Gökay - Zafer Bahadır Saraç - Mevlüt Aktan - Bayram Akgül - Hasan Surözü - Ceyhun Kazancı - Mustafa Temel Bozbağ - Ural Aküzüm - Bilal Aslan şeklinde oldu.

HERKES KAZANDI

Seçim hakkında konuşan Adana Demirspor Kulüp Başkanı Murat Sancak, Hacıosmanoğlu’nun başarılı olacağını söyledi. Sancak, “Hayırlı olsun, bence burada kaybeden olmadı, herkes kazandı. Herkes o gözle baksın, o gözle hareket etsin. Bundan sonra İbrahim Başkan'a herkes destek versin, ona biraz zaman versin. Kendisine söyledim, yıkacaksın ardından yeniden inşa edeceksin. Cesur, herkesle mücadele edecek birisi ama sistemin içerisine kesinlikle dahil olmamalı” dedi.

murat sancak

GENÇ BİR KADROMUZ VAR

Adana Demirspor'daki son gelişmeler hakkında da konuşan Sancak, “Takımın başına yabancı bir hoca getirdik. Daha önce de söylediğimiz gibi, genç ve dinamik, Ajax'ın eski dönemlerindeki profilde bir takım yaratmak istiyoruz. Genç bir kadromuz var. Bu hocamızı getirmemizin nedeni de buydu aslında.. Hocamız ile fikirlerimiz uyuştu. Kendisiyle İstanbul’da bir araya geldik ve görüşmemizin sonrasında hatta sözleşmeye bakmadan imzayı attım.

Adana Demirspor, Süper Lig’e renk katan bir takım. Renk katmaya da devam edecek. Dönem dönem sıkıntılar yaşayabiliyoruz. Tüm kulüpler bunu yaşıyor. Dört büyükler transfer yapıyor ama arka planda dünya kadar borçları var. Onlar kredi bulabiliyor ve devletten yardım alabiliyor. Fakat biz ve diğer ekiplerde bu yok.

KULÜPLER ZOR DURUMDA

Şuan tüm kulüpler zorda. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor da, diğer tüm kulüpler de  zor durumda.. Türk futbolunun içerisindeki bu sorunu çözmeliyiz ki, futbol değerimizi artıralım. 500 milyon dolardan 76 milyon dolara düşen bir futbol ligimiz var. Bu yıl 165 milyon dolara çıktı.

HERKES SABRETSİN

Önümüzdeki 3 yıl içerisinde bunu 500 milyon dolara çıkarmalıyız. Ancak bu şekilde ayakta kalabiliriz. O nedenle herkesi yeni federasyonumuzun yönetimi için biraz sabretsin, destek olsun. Adaletli olacaklardır ve bunun için de yanlarında yer aldım. Hayırlı olsun.” Açıklamasını yaptı.

ADANA DEMİRSPRO’DA HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

Bolu’da yeni sezon hazırlıklarına devam eden Adana Demirspor, güç depoluyor. Teknik Direktör Michael Valkanis yönetiminde günde iki antrenman yapan mavi-lacivertliler, yeni sezonda iddialı olmanın hesabını yapıyor.

Valkanis yönetiminde dün sabah yapılan idman, ısınma hareketleriyle başlayıp, ardından 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. İdman, taktik çalışmaları ve çift kale maçla son buldu. Süper Ligde 2024 – 2025 Sezonu ise 9, 10, 11, 12 Ağustos 2024 tarihlerinde oynanacak maçlarla başlayacak. Adana Demirspor, maç haftasına kadar hazırlıklarını Bolu’da sürdürecek.

Süper Ligde 2024 – 2025 Sezonunda 19 takım mücadele edecek ve sezon sonu 4 takım küme düşecek. Her hafta bir ekip BAY geçecek. Sezonun ilk hafta maçları; Fenerbahçe-Adana Demirspor, Çaykur Rizespor-Başakşehir, Alanyaspor-Eyüpspor, Samsunspor-Beşiktaş, Antalyaspor-Göztepe, Bodrumspor-Gaziantep FK, Kasımpaşa-Konyaspor, Sivasspor-Trabzonspor ve Galatasaray-Hatayspor.. Kayserispor BAY geçecek.

FENERBAHÇE MAÇIYLA SEZONA BAŞLAYACAK

Adana Demirspor, yeni sezona Fenerbahçe deplasmanıyla başlayacak. Mavi-lacivertliler, 4. Hafta kendi evinde Galatasaray’ı konuk edecek. Ligin 9. Haftası BAY geçecek, 13. Hafta Trabzonspor deplasmanına çıkacak, 16. Hafta ise Beşiktaş’ı konuk edecek.

YABANCI OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ

Yeni sezonda yabancı oyuncu kuralındaki değişiklik öne çıkarken, alt yapıdan da takviye oyuncu kuralı gelecek. Takımlar yeni sezonda 14 yabancı yerine artık 12 yabancı transfer edebilecek. İlk 11'de ise yerli oyuncu oynatma zorunluluğu olmayacak. Bunun yanında takımların kadrosuna yazılacak oyuncu sayısı 30'dan 26'ya indirilirken, akademiden yetişen oyuncu zorunluluğu yeni sezon için getirilen kurallar arasında yer almakta..

İbrahim Hacıosmanoğlu

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.