TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Murat Sancak: Bizi arayan olmadı

Sosyal medyada yer alan Trabzonspor’un stoper konusunda Adana Demirspor’dan Gravillon ile görüşme halinde olduğunu ve Adana Demirspor’a teklif gittiği paylaşımına Murt Sancak’tan yalanlama geldi.

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2024 14:31
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2024 14:31
Kaynak: Haber Merkezi
Murat Sancak: Bizi arayan olmadı

Sosyal medyada yer alan Trabzonspor’un stoper konusunda Adana Demirspor’dan Gravillon ile görüşme halinde olduğunu ve Adana Demirspor’a teklif gittiği paylaşımına Murat Sancak’tan yalanlama geldi.

İlkhaber Gazetesi'nden Kadir ADIYAMAN'nın haberine göre; Paylaşım hakkında Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak haberi yalanlayarak, “Benim neden haberim yok?” dedi.

Sancak, Andreaw Gravillon ile ilgili olarak; "Gravillon ile Meksika, Dubai ve Avrupa'dan ilgilenen kulüpler var. Trabzonspor'dan bizi arayan olmadı. Oyuncunun fiyatı 3.5 milyon Euro. Zaten 2.5'a almıştık. Bana göre Gravillon Türkiye'de oynayan en iyi 2-3 stoper arasında." Açıklamasını yaptı.

İsmail Çokçalış Ankara yolunda

Geride kalan sezon Süper Lig'den düşen Ankaragücü ekibinde İsmail Çokçalış hareketi.. Teknik direktörlüğe Cihat Arslan'ı getiren başkent ekibi, yeni sezona iddialı bir ekip kurup sezon sonu yeniden Süper Lig’e çıkmak istiyor.

Transfer çalışmalarına hız veren sarı-lacivertlilerin, Adana Demirspor'dan ayrılan sağ bek İsmail Çokçalış'la anlaştığı haberleri spor medyasında yer almaya başladı. Görüşmeler sonrası İmza atılmasının ise an meselesi olduğu belirtildi. Geçtiğimiz sezon Adana Demirspor’da 15 maçta forma giyen İsmail Çokçalış, 1 asistlik katkı sağladı.

İsmail Çokçalış

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.