TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Muharrem İnce, Fenerbahçe başkanlık seçimlerinde oyunu kullandı

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, Fenerbahçe Spor Kulübü'nde düzenlenen başkanlık seçimlerinde oy kullanarak siyasi bir renk kattı.

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2024 13:07
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2024 13:08
Kaynak: Haber Merkezi
Muharrem İnce, Fenerbahçe başkanlık seçimlerinde oyunu kullandı

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, Fenerbahçe Spor Kulübü'nde düzenlenen başkanlık seçimlerinde oy kullandı. İnce'nin katılımıyla seçim atmosferine siyasi bir renk daha katıldı.

Seçimler, kulüp üyelerinin büyük ilgisiyle devam ediyor. Aziz Yıldırım ve Ali Koç'un aday olduğu seçimlerde Fenerbahçeliler, sandık başına akın etti. Oy verme işlemi sabah saat 10.00'da başladı ve 17.00'de sona erecek. Vefa Küçük, yaka kartı alma stantlarının saat 16.55'te kapatılacağını açıkladı.

Seçim gününe siyasi bir boyut katan isim ise Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce oldu. Uzun bir süredir kamuoyundan uzak olan İnce, Fenerbahçe'nin stadına gelerek oyunu kullandı.

Seçimlerin ilk gününde ise Yönetim Kurulu faaliyet raporu ve denetim kurulu raporu okundu. Mevcut Yönetim Kurulu Başkanı ve üyelerinin her bir dönem bakımından ayrı ayrı ibra edilmesi görüşüldü ve Ali Koç yönetimi mali ve idari yönden ibra edildi.

Fenerbahçe'nin geleceğini belirleyecek olan bu kritik seçim, taraftarlar ve spor kamuoyu tarafından yakından takip ediliyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.