TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Montella: Birlikten güç doğar, İzmir'i mutlu etmek istiyoruz

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, İzlanda maçı öncesinde birlikteliğe vurgu yaparak, hem içeride hem dışarıda bir bütün olarak hareket edilmesi gerektiğini ifade etti. Montella, Avrupa Şampiyonası'ndaki başarıyı hatırlatarak, "Birlikten güç doğar" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2024 15:26
Haber Güncellenme Tarihi: 08.09.2024 15:26
Kaynak: Haber Merkezi
Montella: Birlikten güç doğar, İzmir'i mutlu etmek istiyoruz

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, İzlanda maçı öncesinde düzenlediği basın toplantısında, takımın birlikteliğinin önemini vurguladı. Montella, "O birlikteliği bozmamamız gerekiyor. Sadece bizim içeride yaşadığımız birlik değil de dışarıdan da bir birliktelik lazım. Çünkü birlikten güç doğar. Avrupa Şampiyonası'nda beraber daha iyi işler yaptığımızı hepimiz gördük" dedi.

İZLANDA'YA HAZIRLIK DEVAM EDİYOR

İzlanda maçına dair değerlendirmelerde bulunan Montella, rakibin duran toplardaki etkinliğine dikkat çekti. "İzlanda'nın, duran toplarda ve taç atışlarında etkili olduğunu biliyoruz. Buna göre hazırlanmamız gerektiğini biliyoruz. Son zamanlarda her rakip bu tarz organizasyonlarda çok fazla tehlike oluşturuyor. Biz de bunları göz önüne alıp ona göre önlem alacağız" şeklinde konuştu.

ARDA GÜLER'İN DURUMU

Galler maçında kırmızı kart gören Barış Alper Yılmaz'ın performansını değerlendiren Montella, Arda Güler'in durumuna da değindi. Arda'nın maç sonrası aldığı darbe nedeniyle tedbirli olduklarını belirten Montella, oyuncunun durumunun antrenman sonrası netleşeceğini söyledi.

MONTELLA'DAN ELEŞTİRİLERE TEPKİ

Montella, futbolculara yöneltilen eleştirilere tepki göstererek, "Futbolculara eleştiriler yoğun bir şekilde geldiğinde gerçekten anlayamıyorum. Belki ben Türk değilim ama bana inanın duyguları en iyi şekilde yaşıyorum burada milli takımda olmaktan ve yetişme tarzından dolayı. Çünkü Napoli'nin kültürü gerçekten Türk kültürüne çok benziyor ve bütün duyguları aidiyet hissiyle yaşıyorum. Futbolcularımızı bölmeye çalışmamamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

İZMİR İÇİN ÖZEL BİR GÜN

Montella, İzmir'in tarihi bir gününde oynayacaklarının farkında olduğunu ve galibiyetle şehri mutlu etmek istediklerini belirtti. Ayrıca oyuncuların fiziksel durumlarına da değinen Montella, sezon başında oyuncuların dinlenme ihtiyacının olduğunu ve bu durumun değerlendirmelerde göz önünde bulundurulması gerektiğini söyledi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.