TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mete Gazoz, Paris 2024 Olimpiyatları'nda madalya peşinde

2024 Olimpiyat Oyunları, Fransa'nın başkenti Paris'te görkemli bir açılışla başladı. Türkiye'nin madalya umutlarından biri olan milli okçu Mete Gazoz, sıralama atışlarında başarılı bir performans sergileyerek 676 puanla 8'inci sırada yer aldı. 25 yaşındaki olimpiyat ve dünya şampiyonu Mete Gazoz'un ilk rakibi de belli oldu. İşte, Mete Gazoz'un Olimpiyat 2024 maç programı...

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2024 15:05
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2024 16:24
Kaynak: Haber Merkezi
Mete Gazoz, Paris 2024 Olimpiyatları'nda madalya peşinde

Fransa'nın başkenti Paris'teki Invalides alanında gerçekleştirilen okçuluk branşının klasik yay kategorisinde bireysel sıralama atışları tamamlandı. Erkeklerde dünya ve olimpiyat şampiyonu Mete Gazoz, 676 puanla 8'inci sıraya yerleşti. 32 turunda Şilili Andres Felipe Gallardo Ferrada ile eşleşen Gazoz, ilk karşılaşmasına hazırlanıyor.

mete gazoz çeyrek final

Mete Gazoz'un Maçı Ne Zaman?

Milli okçumuz Mete Gazoz, 2024 Paris Olimpiyatları'ndaki ilk karşılaşmasına 30 Temmuz Salı günü saat 18.58'de çıkacak. Şilili rakibi Andres Felipe Gallardo Ferrada ile karşılaşacak olan Gazoz, Türkiye'ye madalya kazandırma hedefiyle sahne alacak.

Mete Gazoz'un Olimpiyat 2024 Maç Programı

Mete Gazoz'un bireysel müsabakaları, 30-31 Temmuz ve 1 Ağustos tarihlerinde yapılacak eleme karşılaşmalarıyla devam edecek. Finaller ise 2-3-4 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek. Tüm gözler, Türkiye'nin Paris 2024'teki en önemli madalya adaylarından biri olan Mete Gazoz'un üzerinde olacak.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.