TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mehmet Kutlu: Yeni sezonda onurlu mücadelemizde herkesi yanımızda görmek istiyoruz

Adana 01 Futbol Kulübü, yeni sezona iddialı bir başlangıç yapmaya hazırlanıyor. Kulübün 2. Başkanı Mehmet Kutlu, transfer döneminde titiz bir çalışma yürüttüklerini vurgulayarak, takımlarına güç katacak yeni oyuncuları kadrolarına katmaya devam ettiklerini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2024 10:18
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2024 10:26
Kaynak: SERHAT AKARSU
Mehmet  Kutlu: Yeni sezonda onurlu mücadelemizde herkesi yanımızda görmek istiyoruz

Yeni sezonda 2.Futbol Liginde mücadele edecek olan Adana 01 Futbol Kulübü’nün 2.Başkanı Mehmet Kutlu, yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarında işi çok sıkı tuttuklarını söyledi.

Takımlarına faydalı olabilecek oyuncuları bir bir takımlarına kazandırmaya devam ettiklerini ifade eden Sarı-Siyahlı ekibin 2.Başkanı Mehmet Kutlu konuşmasında şunları söyledi: “Transferde hata yapmamak adına ince eleyip sık dokuyoruz”

Adana Milletvekillerini, Belediye Başkanlarını ve tüm Adanalı vatandaşları yeni sezonda takımlarına sahip çıkmaya davet eden Adana 01 Futbol Kulübü’nün 2.Başkanı Mehmet Kutlu şu şekilde konuşmasına devam etti: “Başkanımız Menderes Kutlu’nun hedefleri doğrultusunda hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Yeni sezonda onurlu mücadelemizde herkesi yanımızda görmek istiyoruz.”

Adana 01 Futbol Kulübü

Kaynak: SERHAT AKARSU

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.