TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mauro Icardi Hareketi Nedeniyle Disiplin Kuruluna Sevk Edildi

TFF, Ankaragücü-Galatasaray maçındaki hareketi sebebiyle Arjantinli futbolcu Mauro Icardi'yi tedbirsiz olarak PFDK'ya sevk etti.

Haber Giriş Tarihi: 23.02.2024 17:48
Haber Güncellenme Tarihi: 23.02.2024 18:13
Kaynak: Haber Merkezi
Mauro Icardi Hareketi Nedeniyle Disiplin Kuruluna Sevk Edildi

Galatasaray, Süper Lig'in 26. haftasında deplasmanda Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Ankara Eryaman Stadyumu'nda gerçekleşen mücadelede sarı-kırmızılılar, rakibini etkili bir performans sergileyerek 3-0 mağlup etti.

Galatasaray'ın galibiyetinde etkili olan goller ise şu şekilde kaydedildi: 13. dakikada Kerem Demirbay, 14. dakikada Davinson Sanchez ve 39. dakikada penaltıdan Mauro Icardi.

Mauro İcardi'nin el hareketi gündem oldu

Ancak maçın ardından Arjantinli yıldız futbolcu Mauro Icardi'nin tribün çekimi olan bir görüntüsü, sosyal medyada gündem oldu. Kendisine yöneltilen yabancı maddeye sinirlenen Icardi'nin, tribünlere el hareketi yaptığı görüldü.

Bu olayın yankıları devam ederken, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği harekete geçti. Icardi'nin bu davranışı nedeniyle TFF tarafından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildiği duyuruldu.

Geçmişte benzer hareketleri sergileyen futbolculara verilen cezalar hatırlanarak, Icardi'nin de ceza alabileceği belirtildi. Bu kapsamda, Raul Meireles'e 4, Sadık Çiftpınar'a 4, Robin van Persie'ye 3, Valentin Rosier'e 3 maç, Pascal Nouma'ya ise 7 ay ceza verilmişti. Galatasaray cephesinden konuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmazken, futbol kamuoyu Icardi'nin cezasını merakla bekliyor.

icardi hareketi

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.