TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ligin 18. sırasına gerileyen Hatayspor, kendini affettirmek istiyor

TFF Süper Lig takımlarından Atakaş Hatayspor, 5. hafta programı kapsamında deplasmanda oynayacağı Alanyaspor maçının hazırlıklarını, Mersin'in Erdemli ilçesindeki Atış Poligonu’nda sürdürüyor. Ligin 18. sırasına gerileyen bordo-beyazlı takım, Alanyaspor galibiyetiyle kendini affettirmek istiyor.

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2024 11:12
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2024 11:12
Kaynak: HIDIR YENİAY
Ligin 18. sırasına gerileyen Hatayspor, kendini affettirmek istiyor

Süper Lig'de yeni sezona 2-1'lik Galatasaray mağlubiyetiyle başlayan, ardından kendi sahasında Kasımpaşa ile 1-1 berabere kalan, deplasmanda Antalyaspor'a 3-2, Mersin'de oynanan Samsunspor maçında ise 3-0'lık yenilgiyle sahadan ayrılan Hatayspor, elde ettiği 1 puanla 18. sıraya düştü.

Geçen sezon küme düşmekten son anda kurtularak ligde kalan Hatayspor, 5. haftada konuk olacağı Alanyaspor maçının hazırlıklarına ise milli maç nedeniyle verilen araya rağmen, Mersin'in Erdemli ilçesindeki Atış Poligonu’nda başladı.

Teknik Direktör Özhan Pulat yönetimindeki bordo-beyazlı takım, çalışmalarını dün de teknik ve taktik ağırlıklı çift idman yaparak sürdürdü.

Teknik Direktör Pulat, ilkhaber-gazetesi.com'a yaptığı açıklamada, Coredon Alanyaspor maçını kazanarak taraftarlarına ve kulüp yönetimine Samsunspor mağlubiyetini unutturacaklarını, yükselişe geçmek istediklerini söyledi.

Takıma yeni transfer olan futbolcularla daha güçleneceklerini ifade eden Pulat, "Yenilgilerden ders çıkararak iyi noktalara gelmeyi hedefliyoruz.  Daha çok çalışıp tekrar Hatayspor ruhunu geri döndürmenin amacındayız. Kendimizi affettireceğiz ve bundan da kimsenin kuşkusu olmasın" ifadeleri kullandı.

Kaynak: HIDIR YENİAY

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.