TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Levent Tüzemen: Gülme komşuna gelir başına! Fenerbahçe'den sonra Galatasaray da kupaya veda etti

Spor yazarı levent Tüzemen Galatasaray'ın Ziraat Türkiye Kupası'nda Fatih Karagümrük'e mağlup olarak elenmesini Okan Buruk'un kadro seçimine bağladı. Levent Tüzemen'e göre, Galatasaray'ın performansı tribünlerdeki taraftar kalabalığına rağmen hayal kırıklığıydı ve takımın eksiklikleri belirgindi. İşte ayrıntılar...

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2024 13:02
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2024 13:02
Kaynak: Haber Merkezi
Levent Tüzemen: Gülme komşuna gelir başına! Fenerbahçe'den sonra Galatasaray da kupaya veda etti

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde evinde Fatih Karagümrük'ü konuk etti. Maçta Galatasaray, 2-0 mağlup olarak turnuvadan elendi. Spor yazarları, Galatasaray-Fatih Karagümrük maçını değerlendirerek Okan Buruk'un kadro seçimine dikkat çekti.

Levent Tüzemen, maç sonrası yaptığı değerlendirmede, tribünlerde büyük bir taraftar kalabalığının olduğunu ancak Galatasaray'ın sıradan bir futbol sergilediğini belirtti. Tüzemen'e göre, Okan Buruk'un kadro seçiminde ciddiyeti elden bırakması, takımın performansını olumsuz etkiledi. Karagümrüklü oyuncuların futbol zekası, pas kalitesi, savunma anlayışı ve hücuma çıkış becerisi ise övgü aldı.

Levent Tüzemen "Gülme komşuna gelir başına" Fenerbahçe'den sonra Galatasaray da kupaya veda etti. Tribünlerde bir lig maçındaki kadar taraftar kalabalığı vardı. Ama Okan hoca, kadro seçiminde ciddiyeti elden bırakınca Galatasaray, sıradan bir futbol oynadı. Karagümrüklü oyuncuların futbol aklı, pas kalitesi, savunma anlayışı ve hücuma çıkış becerisi çok mükemmeldi. Özellikle ilk yarıda G.Saray'ın oyun lideri bile yoktu. Her futbolcu kafasına göre takıldı, final paslarında uyum yoktu. Kaptan Kerem'in, Oliveira ve Kaan Ayhan gibi düzgün ayakları olan oyunculara duran topları bırakmaması G.Saray'a olumsuz yansıdı. Bir atasözü şöyle der: "İlk iliği kaçırırsan düğmeleri ilikleyemezsin." Okan hocanın 11'i ilk iliğini kaçırdığının göstergesiydi. 

galatasaray- karagümrük

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.