TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Lazio'dan hazırlık maçında 23 gollük fırtına

Serie A ekiplerinden Lazio, yeni sezon hazırlıklarında CS Auronzo'yu 23-0'lık skorla geçti. Maçta 10 farklı oyuncu gol kaydetti.

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2024 09:35
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2024 09:35
Kaynak: Haber Merkezi
Lazio'dan hazırlık maçında 23 gollük fırtına

İtalya Serie A ekiplerinden Lazio, hazırlık maçında CS Auronzo'yu 23-0 mağlup ederek dikkatleri üzerine çekti. Yeni sezon öncesi çalışmalarını sürdüren Lazio, rakibini gol yağmuruna tutarken sahadan 23-0 galip ayrıldı.

GOL YAĞMURU

Lazio'nun gollerini Castellanos (2), Pedro (3), Casale, Guendouzi, Isaksen, Noslin (3), Vecino (2), Tchaouna (2), Fernandes (2), Dele-Bashiru (2), Basic, Noslin (2) ve Akpa Akpro (2) kaydetti. Maç boyunca Lazio, hücum gücünü ve takım uyumunu gösterdi.

YENİ SEZON HAZIRLIKLARI

Lazio, bu maç ile birlikte yeni sezon öncesi form durumunu ve kadro derinliğini test etti. Teknik direktör Maurizio Sarri, takımın performansından memnun olduğunu belirterek, oyuncularının sezon başlamadan önce doğru yolda olduklarını vurguladı.

Sezon Öncesi Umut Verici

Lazio'nun bu farklı galibiyeti, taraftarlarına yeni sezon öncesi büyük umut verdi. Takım, Serie A'da ve Avrupa'da başarılı bir sezon geçirme hedefiyle hazırlıklarına devam ediyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.