TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kim Min-Jae Bayern Münih'i batırdı mı? Alman basınında eleştiriler yağmur gibi!

Bayern Münih'in Real Madrid'e 2-2 berabere kaldığı maçta hatalarıyla öne çıkan Kim Min-Jae, Alman basını ve taraftarlarının hedefi oldu. Teknik Direktör Tuchel de Güney Koreli stoperi eleştirdi. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2024 13:02
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2024 13:02
Kaynak: Haber Merkezi
Kim Min-Jae Bayern Münih'i batırdı mı? Alman basınında eleştiriler yağmur gibi!

Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Bayern Münih, Allianz Arena'da Real Madrid ile karşılaştı. 1-0 geriden gelerek 2-1 öne geçen Bayern Münih, penaltıdan gelen gole engel olamayınca sahadan 2-2'lik bir beraberlikle ayrıldı. Maçın en çok konuşulan ismi ise hatalarıyla öne çıkan Güney Koreli savunmacı Kim Min-Jae oldu.

HATALI PERFORMANS

Maçın başında Vinicius Junior'u arkasına kaçırarak Real Madrid'in ilk golüne sebep olan Kim Min-Jae, sonrasında penaltıya sebebiyet vererek ikinci golde de kilit rol oynadı. Bu hatalarıyla Güney Koreli stoper, hem Bayern Münih taraftarlarının hem de Alman basınının hedefi haline geldi.

TARAFTAR TEPKİSİ

Bayern Münih taraftarları, Kim Min-Jae'nin performansını sert bir şekilde eleştirdi. Sosyal medyada yoğun eleştirilere maruz kalan futbolcunun kariyerinde çok az kez bu kadar kötü bir performans sergilediği belirtildi. Taraftarlar, "KimOut", "Bu sezon bizi batırıyorsun" gibi sert ifadelerle Kim Min-Jae'ye tepki gösterdi.

ALMAN BASININDAN ELEŞTİRİLER

Alman basını da Kim Min-Jae'nin hatalarını göz ardı etmedi. "Kim Min Jae'nin korku dolu akşamı", "Kim Min Jae kabus gibi", "Bu sezonki Napoli'de oynuyormuş gibi oynadı", "Real maçındaki hataların ardından Napoli taraftarında kendilerine dönecekmiş umudu oluştu" gibi yorumlar Alman basınında yer aldı.

Kim Min-Jae Bayern Münih'i batırdı mı Alman basınında eleştiriler yağmur gibi! 2

TUCHEL DE ELEŞTİRDİ

Bayern Münih teknik direktörü Thomas Tuchel de maç sonrası yaptığı açıklamada Kim Min-Jae'yi eleştirdi ve takıma negatif katkıda bulunduğunu vurguladı.

KİM MİN-JAE'NİN TEPKİSİ

Kim Min-Jae'nin bu eleştirilere nasıl tepki vereceği merak konusu. Güney Koreli stoperin bu hatalarını telafi edip Bayern Münih'in geri kalan maçlarda önemli rol oynayıp oynayamayacağı ise zaman gösterecek.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.