TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kerem Demirbay: Galatasaray ve ülkemize yakışanı yapamadık

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanşında konuk ettiği Young Boys'a 1-0 yenilip organizasyondan elenen Galatasaray'da Kerem Demirbay, mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını ifade ederek, "Galatasaray ve ülkemize yakışanı yapamadık" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.08.2024 09:50
Haber Güncellenme Tarihi: 28.08.2024 09:52
Kaynak: Haber Merkezi
Kerem Demirbay: Galatasaray ve ülkemize yakışanı yapamadık

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında konuk ettiği İsviçre ekibi Young Boys'a 1-0 mağlup olarak toplamda 4-2'lik skorla organizasyona veda etti. Müsabakanın ardından Galatasaray'ın deneyimli futbolcusu Kerem Demirbay, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını belirten Kerem Demirbay, "Başaramadık, üzgünüz. Galatasaray ve ülkemize yakışanı yapamadık. Ülkemizi ve Galatasaray'ı temsil etmek istedik ama başaramadık" ifadelerini kullandı.

"Avrupa Ligi'nde başarılı olmak istiyoruz"

UEFA Avrupa Ligi'nde ellerinden geleni yapacaklarını belirten 31 yaşındaki futbolcu, "Ülkemize yakışanı yapmak istiyoruz. Pozitif enerjili bir aile ve takım olarak nereye gidebiliyorsak oraya gitmek istiyoruz. Başarılı olmak istiyoruz. İnşallah böyle olur" diye konuştu.

"Yolumuza devam edeceğiz"

Young Boys karşısında alınan 1-0'lık mağlubiyeti de değerlendiren Kerem, "Futbol çok basit bir oyun. Bu oyunda kazanırsın veya yenilirsin. Şampiyonlar Ligi'nde böyle bir maçta biz yenildik. Bu çok net. Yolumuza devam etmek istiyoruz. Camia olarak kafamızı kaldırmalıyız. Devam etmeliyiz. Yolumuza devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.