TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kasımpaşa teknik sorumlusu Barış Kanbak: Kaybedilmiş 2 puan olarak görüyoruz

Kasımpaşa Teknik Sorumlusu Barış Kanbak, Adana Demirspor ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı açıklamada, sonucu üzücü bulduklarını ve bu maçın kendileri için kaybedilmiş 2 puan olarak değerlendirildiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 25.08.2024 23:01
Haber Güncellenme Tarihi: 25.08.2024 23:07
Kaynak: Haber Merkezi
Kasımpaşa teknik sorumlusu Barış Kanbak: Kaybedilmiş 2 puan olarak görüyoruz

Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında Kasımpaşa, sahasında Adana Demirspor ile 2-2 berabere kaldı. Maçın ardından konuşan Kasımpaşa Teknik Sorumlusu Barış Kanbak, takımının üstün oynadığını ancak sonucu koruyamadığını belirtti. Kanbak, "Bizim için üzücü bir akşam oldu. Sezonun ilk maçında da benzer bir sonuç yaşamıştık. Bugün de aynısı tekrar etti. Üstün oynayan taraf bizdik ve çok fazla pozisyon vermedik. Ancak penaltı pozisyonu maçın kırılma anı oldu" dedi.

"TAKVİYELER OLACAK AMA KADRO KALİTEMİZ İYİ"

Kanbak, kadro derinliği hakkında da değerlendirmelerde bulunarak, "Kadroya takviyeler yapılacak ama mevcut kadro kalitemizin düşük olduğunu düşünmüyorum. Oyuncu değişikliklerinde 5 hakkın hepsini kullanmak zorunda değilim ve bugün yeterli değişiklik yaptığımızı düşünüyorum. Ancak bugünün asıl konusu kadro derinliği değil, skoru korumaktı" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.