TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Helal olsun Semih Güler

Trendyol Süper Lig takımlarından Adana Demirspor'un başarını futbolcusu Semih Güler, karşılaşmalarda farklı renklerde kramponlar giyiyor. Bu kramponlar birçok kesimce merak konusu. Bir teki mavi olan kramponun diğer teki ise kırmızı oluyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2024 10:11
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2024 10:14
Kaynak: Haber Merkezi
Helal olsun Semih Güler

Trendyol Süper Lig  takımlarından Adana Demirspor'un başarını futbolcusu Semih Güler, karşılaşmalarda farklı renklerde kramponlar giyiyor. Bu kramponlar birçok kesimce merak konusu. Bir teki mavi olan kramponun diğer teki ise kırmızı oluyor.

YORUMCU ELEŞTİRDİ

İlkhaber Gazetesi'nden Bayram BULUT'un haberine göre; Yaşanan bu durum bir maç yorumcusunun da dikkatini çekti. Yorumcu bu durumu eleştirerek, şu ifadelere yer verdi; “Bunu hayatımda ilk kez gördüm. Oyuncuların kendilerine fazla şekil, değişik imaj çabaları ayyuka çıkmaya başladı artık. Görüntü çok rahatsız etti beni. Bir ayakkabı kırmızı, bir ayakkabı mavi”

GÜLER YANIT VERDİ

Bunun üzerine Adana Demirsporlu Semih Güler, yorumcuya yanıt verdi. Güler, Down sendromlu bireylerin toplumda kabul görmesi ve hak ettikleri fırsatlara ulaşabilmeleri adına farkındalık yaratmak için farklı renkte kramponlar giydiğini anlattı.

Semih Güler

YAŞAMIN HER ALANINDA SEVGİ, SAYGI VE EŞİT FIRSATLARA SAHİP OLMALIDIR

Semih Güler’in bu anlamlı açıklamasında şu ifadeler yer aldı;

“Down sendromu, bireylerin farklılık gösteren bir kromozom yapısına sahip olmalarından kaynaklanan bir genetik durumdur. Down sendromlu bireyler yaşamın her alanında sevgi, saygı ve eşit fırsatlara sahip olmalıdır.

FARKINDALIK YARATMAK İÇİN FARKLI RENKLERDE KRAMPONLARLA SAHAYA ÇIKTIM

 Güzel kızım başta olmak üzere tüm Down sendromlu bireylerin toplumda kabul görmesi ve hak ettikleri fırsatlara ulaşabilmeleri adına farkındalık yaratmak için farklı renklerde kramponlarla sahaya çıktım. Farklılıklar güzeldir, Down sendromlu bireylerin her yaşta ve konumda karşılaştıkları ayrımcılıkla mücadele edip onların haklarını korumak hepimizin görevi olmalıdır.”

​​​​​​semih güler

 TAKIM MORAL DEPOLUYOR

Galatasaray’a 5-1 mağlup olan mavi- lacivertliler, Antalyaspor maçının antrenmanı sürdürüyor. Kulüp tesislerinde Teknik Direktör Michael Valkanis yönetiminde yapılan antrenman ısınma hareketleriyle başladı.  Antrenmanın ana bölümünde ise rejenerasyon çalışması yapıldı. Çalışmaların devam ettiği mavi lacivertli ekip moral depolamaya çalışıyor.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Tesislerinde hazırlıklarını sürdüren Adana Demirspor’un hedefinde bu hafta Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek.  15 Eylül Pazar günü Antalya Stadyumu’nda gerçekleşecek karşılaşmadan mavi lacivertli ekip 3 puanla ayrılmayı hedefliyor.

​​​​adana

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.