TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hayatını kaybeden Sol Bamba için taziye ziyareti

Turuncu - beyazlı taraftarlar, TFF Trendyol 1. Lig'in 4. haftasında oynanan ve golsüz beraberlikle sonuçlanan Manisa karşılaşması öncesi rahatsızlanması sonucu kaldırıldığı hastanede yaşamını kaybeden Adanaspor Teknik Direktörü Sol Bamba için taziye ziyaretinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 15.09.2024 08:56
Haber Güncellenme Tarihi: 15.09.2024 09:05
Kaynak: ALİ GÜRELİ
Hayatını kaybeden Sol Bamba için taziye ziyareti

TFF 1. Lig'de Manisa Futbol Kulübü maçı için deplasmana giden Adanaspor'un Teknik Direktörü Souleymane (Sol) Bamba, karşılaşmadan önce aniden fenalaşarak Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hastanesine kaldırılmış, burada yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti. Ölümüyle başta ailesi olmak üzere turuncu-beyazlı camiayı ve tüm futbol ailesini yasa boğan Sol Bamba'nın cenazesi İzmir'den Fransa'ya nakledildi ve burada törenle son yolculuğuna uğurlandı.

futbol

2021 yılında yaptığı bir açıklamada lenf kanseriyle mücadele ettiğini duyuran eski futbolcu Sol Bamba için yaşamında son olarak çalıştırdığı takımı olan Adanaspor'un taraftarları taziye ziyaretinde bulundu. TFF 1. Lig'in 5. haftasında karşılaşacağı Ankara Keçiörengücü maçı hazırlıklarını sürdüren Adanaspor'un antrenmanına giden taraftarlar, antrenör Francois Ciccolini ve futbolculara başsağlığı diledi.

futbol

Ciccolini yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ise yaklaşık 1 saat sürdü. Antrenman, serbest yapılan koşu ve koordinasyon çalışmalarıyla başladı. Daha sonra 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yapan kaplanlar, antrenmanı bireysel çalışmalarla tamamladı.

Kaynak: ALİ GÜRELİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.