TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hatayspor, Mersin’de Bodrum FK’yı ağırlayacak: Hedef 3 puan

TFF Trendyol Süper Lig takımlarından Atakaş Hatayspor, yarın Bodrum FK’yı Mersin Stadyumu’nda ağırlayacak. Her iki takım için de kritik bir öneme sahip olan karşılaşmayı Ümit Öztürk yönetecek.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2024 09:20
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2024 13:26
Muhabir: İBRAHİM BAYSAL
Hatayspor, Mersin’de Bodrum FK’yı ağırlayacak: Hedef 3 puan

TFF Süper Lig’in 5. haftasında deplasmanda Corendon Alanyaspor ile golsüz berabere kalarak evine 1 puanla dönen Hatayspor, 6. hafta programına göre karşılaşacağı Sipay Bodrum FK maçının hazırlıklarını bugün de sürdürdü.

Teknik direktör Rıza Çamlıbay yönetimindeki bordo-beyazlı ekip, Erdemli Atış Poligonu'nda 1 saati aşan antrenmanda teknik ve taktik çalışmalar gerçekleştirdi.

Hatayspor’un deneyimli teknik direktörü Çalımbay, "Ligde 3 puanla 16. sırada bulunan Bodrum FK ile aramızda 1 puan var. Bu açıdan değerlendirdiğimizde hem rakip takımın hem de bizim puana ihtiyacımız var. Bu maçı alarak yükselişe geçmek istiyoruz. Kendi oyun disiplinimize sadık kalıp, taraftarımızın da desteğiyle 3 puanı almak istiyoruz" dedi.

Her iki takım için de kritik önem taşıyan bu maçta Hatayspor ev sahibi avantajını kullanarak sahadan galibiyetle ayrılmayı hedeflerken, taraftarların da takımlarını yalnız bırakmayarak Mersin Stadyumu’nu doldurması bekleniyor.

Atakaş Hatayspor - Sipay Bodrum FK karşılaşmasının biletleri de satışa çıktı.  VIP alt tribün 300 TL, maraton alt tribün 200 TL ve misafir tribün de 250 TL olarak belirlendi.

Yarın Mersin Stadyumu’nda saat 20.00’de başlayacak olan karşılaşmayı Ümit Öztürk yönetecek. Samet Çavuş ve Osman Gökhan Bilir yardımcı hakemler olarak görev alacak.

Kaynak: İBRAHİM BAYSAL

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.