TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hatayspor'da Rıza Çamlıbay'lı günler başladı

Asrın felaketinin yaşandığı Hatay'ın Süper Lig'deki takımında Özhan Pulat'ın görevden ayrılmasıyla 1 yıllık sözleşme imzalanan teknik direktör Rıza Çalımbay, bordo - beyazlı futbolcuları çalıştırmaya başladı.

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2024 00:15
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2024 09:34
Kaynak: ALİ GÜRELİ
Hatayspor'da Rıza Çamlıbay'lı günler başladı

Süper Lig'deki başarısız sonuçlarla dibe gerileyen Atakaş Hatayspor'da teknik direktör Özhan Pulat ile karşılıklı anlaşarak yollar ayırıldı. 

Kulüpten yapılan açıklamada "Özhan Pulat ve ekibine emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde sonsuz başarılar dileriz" denildi.

Pulat'ın takımdan ayrıldığının duyurulmasından henem sonra teknik direktör Rıza Çamlıbay ile 1 yıllık sözleşme imzalandığı bilgisi paylaşıldı.

Çamlıbay, bu anlaşmanın ardından Hatayspor'u Mersin'de çalıştırmaya başladı. Bordo - beyazlılar Çamlıbay nezaretinde teknik ve taktiksel antrenmanla Alanyaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. 

Çamlıbay, Atakaş Hatayspor'un, 5. hafta programı kapsamında deplasmanda oynayacağı Alanyaspor  karşısında 3 puan alarak 18. sıradan kurtulmak istediklerini söyledi.

Bu arada 1 yıllık sözleşme imzalanan tecrübeli golcü Vincent Aboubakar'ın da bugün itibariyle takıma dahil olacağı ve forma giyerek antrenmanlara çıkacağı öğrenildi.

​​​​​​

Kaynak: ALİ GÜRELİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.