TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gelişim liglerinde Adana Demirspor fırtınası! U14 ve U15 derbilerini farklı kazandı

Gelişim liglerinde 3. hafta geride kalırken, Adana Demirspor U14 ve U15 takımları, Adanaspor’u farklı skorlarla mağlup etti. U14'te 8-0, U15'te ise 5-0'lık galibiyetler alan Mavi-Lacivertliler, ligdeki üstün performansını sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2024 12:17
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2024 12:17
Muhabir: SERHAT AKARSU
Gelişim liglerinde Adana Demirspor fırtınası! U14 ve U15 derbilerini farklı kazandı

Adana'da genç futbolcuların gözde ligi olan Gelişim Ligleri'nde ikinci hafta heyecan dolu maçlara sahne oldu. Adana Demirspor altyapı takımları, Adanaspor'u farklı skorlarla geçerek derbinin galibi oldu.

U14 VE U15'TE EGEMENLİK ADANA DEMİRSPOR'DA

Gelişim Ligleri'nde ikinci ve üçüncü haftalarda oynanan Adana derbilerinde Adana Demirspor, hem U14 hem de U15 kategorilerinde rakibini farklı skorlarla mağlup etti. U14 takımında 8-0, U15 takımında ise 5-0'lık net skorlarla elde edilen galibiyetler, mavi-lacivertli ekibin bu kategorilerde ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Gelişim liglerinde Adana Demirspor fırtınası! U14 ve U15 derbilerini farklı kazandı 2

U15'TE GOL YAĞMURU

Adana Demirspor U15 takımında gol yollarında en etkili isimlerden olan Beytullah Gezer, Adanaspor maçında 3 gol birden atarak takımının galibiyetinde büyük pay sahibi oldu. Gökhan Utku Akyıldız ve Mustafa Bozkurt'un da bulduğu gollerle Adana Demirspor, U15 Gelişim Ligi 7. Grup'ta liderliğini sürdürdü.

Gelişim liglerinde Adana Demirspor fırtınası! U14 ve U15 derbilerini farklı kazandı 3

U14'TE ÇARPICI FARK

Adana Demirspor U14 takımı da Adanaspor karşısında gösterdiği üstün performansla dikkat çekti. Orçun Nejat Öztürk, Deniz Demirci, Muhammed Ali Kavut (2), Yusuf Baydar (2), Efe Turan Dirilmiş ve Mustafa Kemal Erdemir'in kaydettiği gollerle mavi-lacivertli ekip, rakibini 8-0 gibi farklı bir skorla mağlup etti.

Gelişim liglerinde Adana Demirspor fırtınası! U14 ve U15 derbilerini farklı kazandı 4

ELİT KATEGORİLERDE KARMAŞIK BİR TABLO

Elit kategorilerde ise Adana Demirspor altyapı takımları inişli çıkışlı bir grafik sergiledi. U17 Elit A Ligi'nde Gaziantep U17 FK ile 3-3 berabere kalan Adana Demirspor, henüz galibiyet alamadı. U16 Elit A Ligi'nde ise Adana Demirspor, Gaziantep FK'ya 4-1 mağlup olurken, Adanaspor aynı rakibi 1-0 mağlup ederek ikinci sıradaki yerini korudu.

Gelişim liglerinde Adana Demirspor fırtınası! U14 ve U15 derbilerini farklı kazandı 5

U19'DA İKİ FARKLI SENARYO

U19 Elit A Ligi'nde Adana Demirspor, MKE Ankaragücü'nü 5-2 mağlup ederek önemli 3 puan kazandı. U19 Elit B Ligi'nde ise Adanaspor, Gaziantep FK'ya 2-0 mağlup oldu.

Gelişim liglerinde Adana Demirspor fırtınası! U14 ve U15 derbilerini farklı kazandı 6

Kaynak: SERHAT AKARSU

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.