TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi macerasında son durum ne? Young Boys rövanşı neler zaman saat kaçta?

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunun rövanş maçında Young Boys'u ağırlayacak. İlk maçta yaşanan 3-2'lik yenilgi sonrası sarı-kırmızılıları zorlu bir mücadele bekliyor. İstanbul'da galibiyetle nasıl bir yol haritası çizecekler? Maç saat kaçta hangi kanalda? işte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2024 13:29
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2024 13:39
Kaynak: Haber Merkezi
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi macerasında son durum ne? Young Boys rövanşı neler zaman saat kaçta?

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunun rövanşında İsviçre'nin Young Boys takımını ağırlayacak. İlk maçta İsviçre’de yaşanan 3-2'lik yenilgi, sarı-kırmızılı ekibi zorlu bir geri dönüş mücadelesi vermeye zorladı. İstanbul'daki rövanş maçında alınacak galibiyet, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi grup aşamasına yükselme umutlarını sürdürecek.

galatasaray young bıys maçı

Galatasaray'ın Young Boys Rövanşı ne zaman saat kaçtave hangi kanalda?

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunun rövanşında 27 Ağustos Salı günü İsviçre'nin Young Boys takımını İstanbul'da konuk edecek. İlk maçta İsviçre'de yaşanan 3-2'lik yenilgi sonrası sarı-kırmızılılar, RAMS Park'taki rövanşta galibiyet arayacak. Maç, saat 22.00'de başlayacak ve TRT 1 ile Tabii platformundan canlı ve şifresiz olarak ekranlara gelecek.

İstanbul'da oynanacak bu kritik maçta, Galatasaray'ın nasıl bir strateji izleyeceği ve Young Boys karşısında nasıl bir performans sergileyeceği merakla bekleniyor. Taraftarların büyük ilgi gösterdiği maçta, Galatasaray'ın gruplara kalma mücadelesinde neler yaşanacak? Maçın canlı yayını ve gelişmeleri için TRT 1 ekranlarını takip edebilirsiniz.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.