TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Galatasaray'dan Fred bombası: Transfer piyasasında sular ısınıyor

EURO 2024 heyecanı devam ederken, Galatasaray transfer piyasasında dikkat çekici hamleler yapıyor. Fenerbahçe'den Batshuayi'yi transfer eden sarı-kırmızılılar, şimdi de Manchester United'ın Brezilyalı yıldızı Fred'i kadrosuna katmak için harekete geçti.

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2024 13:36
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2024 13:36
Kaynak: Haber Merkezi
Galatasaray'dan Fred bombası: Transfer piyasasında sular ısınıyor

Transfer piyasası hareketliliğini sürdürürken, Galatasaray'da da bomba bir gelişme yaşanabilir. EURO 2024 heyecanı bir yandan devam ederken, sarı-kırmızılılar Fenerbahçe'den Michy Batshuayi'yi transfer ederek ilk bombasını patlatmıştı.

Bugün ise kulislerde Fred'in Galatasaray'a transfer olma ihtimali konuşulmaya başladı. 31 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusunun Manchester United'daki durumu, bu transfer iddialarını tetikledi.

FRED NEDEN GALATASARAY'A GELMEK İSTİYOR?

Fred'in Manchester United'dan ayrılmak istemesindeki en önemli etken, Teknik Direktör Jose Mourinho'nun gelişi olarak gösteriliyor. Portekizli teknik adamın Fred'i kadroda düşünmediği ve Brezilyalının da Mourinho ile çalışmak istemediği belirtiliyor.

The Athletic'in haberine göre, Mourinho, Fred'in Shakhtar Donetsk'ten transfer edilmesine karşı çıkmıştı. Fred de Sunday Mirror gazetesine yaptığı açıklamada Mourinho ile aralarındaki sorunu şu şekilde ifade etmişti:

  • "United'da çok az oynadım. Dolayısıyla Profesör Tite'ın (Brezilya Milli Takım teknik direktörü) beni değerlendirememesi normal."
  • "Antrenör (Mourinho) beni takıma almamayı seçti. Bu onun seçimi."

FRED TRANSFERİ GERÇEKLEŞECEK Mİ?

Fred'in Galatasaray'a transfer olup olmayacağı şu an için bilinmiyor. Ancak Mourinho ile çalışmak istemeyen ve yeni bir arayışta olan Fred'in, sarı-kırmızılılara sıcak baktığı iddia ediliyor.

Fred'in transferi gerçekleşirse, Galatasaray'ın orta sahasına önemli bir katkı sağlayacağı düşünülüyor. Brezilyalı yıldız, tecrübesi ve oyun kurma yeteneği ile sarı-kırmızılı orta sahaya liderlik yapabilir.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.